4070 Ti vs 7800 XT

Sistem toplayacaksan ve bütçen kısıtlı ise duruma bağlı önerilerim olurdu açıkcası.
Aklıma gelmişken de yazayım mesela bütçen kısıtlıysa şuan piyasada en iyi kartlardan biri 7900XT benim düşünceme göre. Saf güçte 4070Tİ super ile eş güçte ama fiyatı 5 bin TL daha ucuz. Eğer bütçeni zorluyorsa ve ekran kartı harici parçalara da bütçe ayırman gerekiyorsa 7900XT şuan ciddi fiyat performans sunuyor.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/C7Q9UL1A

52 bin TL yapar.

Hocam peki 55 bin TL'ye 4070 Ti Super alınır mı? Kalan her şey sizin diğer sistem ile aynı olsa.

Hocam peki 55 bin TL'ye 4070 Ti Super alınır mı? Kalan her şey sizin diğer sistem ile aynı olsa.
Oynadığın oyuna ve senin yapına bağlı eğer ben her oyunda TR kovalicam diyorsan 5K verilebilir ama onun dışında ben çok RT kovalamıyorum bana iyi performans verse oyunlarda diyorsan gerek yok.

Ben olsam aradaki 5K farkı daha iyi bir işlemci ve kasaya verirdim.

Bu arada aynı bütçedeki 4070Tİ super sistemlere baktım ama hazır sistemlerin en ucuzlarında bile 57-58'e falan çıkıyor fiyat.

Ben olsam 7800XT alırım cünkü 5000 serisi çıktığında NVIDIA 4000 serisini bırakacak destegi. Driver olarak bahsetmiyorum teknolojik olarak fakat AMD 8000 serisi çıkarsa bile 6000 7000 serisine güncel destek verecek yeni özellikler getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…