4070 Ti vs 7900XT

QwelorD

Hectopat
Merhaba. Aslında gönlüm NVIDIA'dan yanaydi. Fakat gördüğüm kadarıyla sadece oyun oynayacaksam 7900XT saf güçte ve VRAM'de daha önde yani daha uzun ömürlü gibi. Ayrıca FSR3 DLSS 3'e belki yakın performans da verebilir. Ama çok aradayım yıllardır NVIDIA kullandım ve cok memnundum. 1440p de kullanacağım kartları. VRAM olarak 4070 Ti yetersiz kalacak gibi. Siz ne önerirsiniz?

Bence 7900XT ama NVİDİA'nında teknolojisi ortada. FSR 3 nasıl olur bilemem ama iyi olacak gibi.

Merhaba. Aslında gönlüm NVIDIA'dan yanaydi. Fakat gördüğüm kadarıyla sadece oyun oynayacaksam 7900XT saf güçte ve VRAM'de daha önde yani daha uzun ömürlü gibi. Ayrıca FSR3 DLSS 3'e belki yakın performans da verebilir. Ama çok aradayım yıllardır NVIDIA kullandım ve cok memnundum. 1440p de kullanacağım kartları. VRAM olarak 4070 Ti yetersiz kalacak gibi. Siz ne önerirsiniz?
Ben olsa 7900XT alırdım. Hem VRam daha fazla hem de 4070 Ti'dan daha güçlü.

7900 XT tokatlar geçer her oyunun desteklemediği uyduruk özellikleri açmayı da zorunlu kılmaz. 7900 XT bir 4K kartıdır, 4070 Ti ise 1440p kartı olarak biliniyor. 4070 Ti anca Ray Tracing kullanılırken geçer, ama 7900 XT'nin de normal Ray Tracing performansı fena değil zaten (normal 4070'den daha iyi RT performansına sahip). VRAM avantajından dolayı da çok daha iyi yaşlanacak bir kart.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı