StormAnqeL404
Centipat
Daha fazla
Dell olanı al geç direkt.Yeni sistem aldım ve başlıkta da gördüğünüz parçalar için yeni bir monitör alacağım. Bütçe yaklaşık 9K civarı, 2L düşünüyorum ama eğer darboğaz yapmaz derseniz 1080'de önerebilirsiniz. Kendim bir kaç tane monitör buldum eğer marka ve modellerinin nasıl olduğunu biliyorsanız yazarsanız sevinirim.
https://www.hepsiburada.com/rampage...-pivot-beyaz-oyuncu-monitoru-pm-HBC00006NB6V0
AOC Q27G4X Monitör
https://www.hepsiburada.com/viewson...5hz-2xhdmi-dp-curved-monitor-pm-HBC0000388ORS
MSI 27" G27CQ4 E2 2560x1440 (WQHD) CURVE 1500R - PttAVM
MSI 27" G27CQ4 E2 2560x1440 (WQHD) CURVE 1500R VA 170HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC GAMING MONITOR 24 ay MSI Türkiye garantilidir. Aynı gün kargo - 2025www.pttavm.com Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok iyi duruyor.4070 için 2K'ya emin değilim. Daha uzun süre, daha çok FPS almak kulağa yine daha cazip geliyor.
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
daha uzun süre daha çok fps ten kast ettiğiniz nedir? 2k veya 4k da çalışan ekran kartlarının ömürleri daha mı kısa oluyor? Böyle anladığım için yazdım bir bilgim yok kusura bakmayın.4070 için 2K'ya emin değilim. Daha uzun süre, daha çok FPS almak kulağa yine daha cazip geliyor.
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Ne demek.Daha uzun süre daha çok FPS'ten kast ettiğiniz nedir? 2K veya 4K da çalışan ekran kartlarının ömürleri daha mı kısa oluyor? Böyle anladığım için yazdım bir bilgim yok kusura bakmayın.
Anladım bilgi için teşekkür ederim. 1080p de 7500f darboğaz yapar mı tam emin olamadığım için garanti olsun diye 2k alıcaktım. Sizin attığınız monitör açıkçası daha cazip geldi ama tekrar sormakta fayda var, bu işlemciyle 1080p de drop vs. olur mu yoksa tam ucunda mı tutar bir bilginiz varsa yazarsanız çok mutlu olurum.Ne demek.
Oyunların optimizasyonları birkaç yıldır DLSS, FSR gibi kare üretme teknolojileri üzerinden kotarılıyor. 4070 güçlü bir kart ama sözünü ettiğim durumdan ötürü 1080p'de bu tür durumlara daha geç maruz kalacaktır. O yüzden 1440p'ye oranla 1080'de daha uzun süre akıcı oyun deneyimi sunar.
İşlemciniz, 4070 için fazlasıyla güçlü. Bu kartı 5600 ile dahi kullananlar var. O konuda bir endişeniz olmasın.Anladım bilgi için teşekkür ederim. 1080p de 7500F darboğaz yapar mı tam emin olamadığım için garanti olsun diye 2K alacaktım. Sizin attığınız monitör açıkçası daha cazip geldi ama tekrar sormakta fayda var, bu işlemciyle 1080p de drop vs. olur mu yoksa tam ucunda mı tutar bir bilginiz varsa yazarsanız çok mutlu olurum.
Anladım tekrardan teşekkür ederim. Reklam olmasın farklı bir kaç forum da dahil olmak üzere sordum bazıları %10-%15 darboğaz yapabilir dedi bazısı online oyunların çoğunda yapmaz ama hikayeli oyunlarda yapar dedi kimisi de optimizesi kötü olanlarda yapar dedi. Hâl böyle olunca hangisi doğru veya gerçek tam emin olamıyor insan. Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim.İşlemciniz, 4070 için fazlasıyla güçlü. Bu kartı 5600 ile dahi kullananlar var. O konuda bir endişeniz olmasın.
Orada kim ne demiştir bilemem ama temel sorunu optimizasyon olan bir oyunda işlemciye ya da ekran kartına bahane bulmak yerine oyuna suç atmamız gerekir. He sorunlu bir oyunu oynamak için 7800X3D ve 4090 alınacaksa zaten durmayalım bu dünyada.Anladım tekrardan teşekkür ederim. Reklam olmasın farklı birkaç forum da dahil olmak üzere sordum bazıları %10-%15 darboğaz yapabilir dedi bazısı Online oyunların çoğunda yapmaz ama hikayeli oyunlarda yapar dedi kimisi de optimizesi kötü olanlarda yapar dedi. Hâl böyle olunca hangisi doğru veya gerçek tam emin olamıyor insan. Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim.