4070 vs 4060 Ti vs 4070 Super

EnsX

Decapat
Daha fazla  
İkisinden birini alacağım. Normalde 4070 Ti alacaktım 26k ya ama zam gelmiş, en az 40 k olmuş Ti'lar. Mecburen 4060 Ti ve 4070 kaldı. Şu anki kartım 1650 ve oyunlarda az FPS alıyorum ve çok kasıyor, alalı 3 yıl oldu. 4060 Ti 16 GB ya da 12 GB alırsak fiyat değişikliği olur mu? Normalde 5070 bekliyecektim ama ne zaman çıkar kim bilir. Ucuz diye onu alasım vardı ama Türkiye'ye geldiği gibi zamlanacağı için bekleyesim yok. İşlemciler hakkında gram bir fikrim yok. 8 GB ve 16 GB farklarını çok göremedim. Hatta bazen 8 GB alıyor. Farkları nedir hangisi daha mantıklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 serisi stokları bittiği için fiyatlar yükseliyor. Bana sorarsan 5 - 6 ay daha sabret 5000 serisi al. Ben olsam öyle yapardım. 4060 Ti 8 GB kullanıyorum şu ana kadar VRAM yetmediği Forza Horizon 5 var extremde. Ultrada sorun yok. 16 GB için 5 - 6 bin fazla verilmez arada fark yok denecek kadar az. Alacaksan yine 4070 Super al bekleyemem diyorsan.

Beklerim beklemesine fakat 5 6 ay sonra eğer 5000 serisi çıkmazsa ve bu alacaklarımda zamlanırsa işte o zaman naneyi yerim çünkü yazın bunlar zamlanır herhalde ve 5 6 ay sonra çıkacağıda kesin değil (fikrin için teşekkür ederim )

V tam sıkıntısı olur mu 4070 Ti supermi almalıyım 4070 Super mi?

4070 Super'in 2K'da VRAM konusunda hiçbir sıkıntısı yok. Kendim kullanıyorum birçok oyunda denedim hiçbir sorun, eksiklik yaşamadım. Bütçen yetiyorsa tabii ki Ti Super iyi olur ama performans konusunda çok fark bekleme. 4070 Super ile arasında oyundan oyuna ortalama 10 FPS civarı fark var. Akakçe'de en ucuz 4070 Super ile Ti Super arasında 10 bin ₺ fark var. Ben bu farkı vermezdim şahsen ama senin bütçeden yana bir sıkıntın yoksa Ti Super alabilirsin.

4070 super ile 4060 tı arasında çok fark varmıdır? Amd ekrsn kartı önerir misin

4070 Super ile 4060 Ti arasında çok fark var mıdır? AMD ekrsn kartı önerir misin?

Dağlar kadar fark var tabii. İmkanın varsa direkt 4070 Super al. AMD de öneririm. Yeni kartları beklemeyeceksen 7800 XT bakabilirsin sağlam karttır. 2K'da her oyunu rahatlıkla oynatır ve 4060 Ti'dan çok daha iyidir. Bütçeni söylersen ona göre önerelim.

Bütçene uyuyorsa ve NVIDIA istiyorsan bunu alabilirsin.

Uygun fiyat ve yüksek performans istersen direkt bu kartı al.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…