4070 vs 6800XT

kingz38

Femtopat
Daha fazla  
Sizce hangi ekran kartı alınmalı? Gerek geleceğe yönelik gerek yazılımsal olarak vs bilgim var fakat yine de size sormak istedim. Çünkü bayağı bir internette tartışma konusu olmuştu bu kartlar.

En ucuz 4070 Akakçe'de 21 bin TL. Paran varsa o kadar direkt 6900 XT al. Parçalar 4070'i.

Bu da mantıklı.

Ucuzluk sıkıntı değil iki kart arasında zaten 4070 Super almayı düşünüyorum.
Bir urunun alinabilirligini F/P dengesi belirler. Sizin icin bu denge onemsiz ise bu soruyu sormaniz mantiksiz, ki zaten 4070 sormustunuz simdi 4070 Super oldu, anlamadim ben sizi.

En ucuz 4070 Akakçe'de 21 bin TL. Paran varsa o kadar direkt 6900 XT al. Parçalar 4070'i.

Bu da mantıklı.

Hocam açıkçası DLSS+fr ile 2 kat öne geçtiği için+ daha güncel bir kart olduğu için(6000 serisi için) + NVIDIA sürekli yeni atılımlar yaptığı için 4070 Super almayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir urunun alinabilirligini F/P dengesi belirler. Sizin icin bu denge onemsiz ise bu soruyu sormaniz mantiksiz, ki zaten 4070 sormustunuz simdi 4070 Super oldu, anlamadim ben sizi.

1,1.5 yıl önce açılmış bir konu vardı herkeste bayağı bir kararsızdı şimdi üzerinden zaman geçtiği için merak ettim. Diğer dediğinize gelecek olursam iki kart arasında Max 2-3K fark var o yüzden önemsiz benim için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00