F feque Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 RAM XPG Gammix D35 8GB 3200 MHZ 2 Adet SSD veya HDD modeli Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Ekran kartı Asus Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB Anakart ASUS PRIME B760M-A D4 İşlemci Intel Core i5-13400F Aldığım hazır sistem düşük sistem gerektiren oyunlarda bile drop yiyor ve 3 4 saniye gelmiyor. Driverlar güncel BIOS güncel.
Aldığım hazır sistem düşük sistem gerektiren oyunlarda bile drop yiyor ve 3 4 saniye gelmiyor. Driverlar güncel BIOS güncel.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 Hocam normal değil bence virüs olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS F feque Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 MustiROLA dedi: Hocam normal değil bence virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kuralı 2 gün oldu virüs olabileceğini pek sanmıyorum yine de kontrol ederim. Artı 0 Eksi
MustiROLA dedi: Hocam normal değil bence virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kuralı 2 gün oldu virüs olabileceğini pek sanmıyorum yine de kontrol ederim.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.190 6 Eylül 2023 #4 feque dedi: Bilgisayarı kuralı 2 gün oldu virüs olabileceğini pek sanmıyorum yine de kontrol ederim. Genişletmek için tıkla... Oyun içi değerlerini atıver Artı 0 Eksi
feque dedi: Bilgisayarı kuralı 2 gün oldu virüs olabileceğini pek sanmıyorum yine de kontrol ederim. Genişletmek için tıkla... Oyun içi değerlerini atıver
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 feque dedi: Bilgisayarı kuralı 2 gün oldu virüs olabileceğini pek sanmıyorum yine de kontrol ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman sıvı soğutmanda sorun var kral veya RTX4070 ve işlemcine göre değil sıvı soğutmanı değiştir. Artı 0 Eksi
feque dedi: Bilgisayarı kuralı 2 gün oldu virüs olabileceğini pek sanmıyorum yine de kontrol ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman sıvı soğutmanda sorun var kral veya RTX4070 ve işlemcine göre değil sıvı soğutmanı değiştir.
KS KS F feque Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 Kiss0fdeath dedi: Oyun içi değerlerini atıver. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Max 47 dereceyi görüyor işlemci ise 82 83 derecelere kadar çıkabiliyor. MustiROLA dedi: O zaman sıvı soğutmanda sorun var kral veya RTX4070 ve işlemcine göre değil sıvı soğutmanı değiştir. Genişletmek için tıkla... Stok fan takılı kasada. Artı 0 Eksi
Kiss0fdeath dedi: Oyun içi değerlerini atıver. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Max 47 dereceyi görüyor işlemci ise 82 83 derecelere kadar çıkabiliyor. MustiROLA dedi: O zaman sıvı soğutmanda sorun var kral veya RTX4070 ve işlemcine göre değil sıvı soğutmanı değiştir. Genişletmek için tıkla... Stok fan takılı kasada.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #7 feque dedi: Ekran kartı Max 47 dereceyi görüyor işlemci ise 82 83 derecelere kadar çıkabiliyor. Stok fan takılı kasada. Genişletmek için tıkla... Sıvı sogutmaya geçin Artı 0 Eksi
feque dedi: Ekran kartı Max 47 dereceyi görüyor işlemci ise 82 83 derecelere kadar çıkabiliyor. Stok fan takılı kasada. Genişletmek için tıkla... Sıvı sogutmaya geçin
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.190 6 Eylül 2023 #8 feque dedi: Ekran kartı Max 47 dereceyi görüyor işlemci ise 82 83 derecelere kadar çıkabiliyor. Stok fan takılı kasada. Genişletmek için tıkla... İşlemci baya yüksek. Bir de gpu ve CPU kullanım değerleriyle çektiği watt değerlerini kontrol et Artı 0 Eksi
feque dedi: Ekran kartı Max 47 dereceyi görüyor işlemci ise 82 83 derecelere kadar çıkabiliyor. Stok fan takılı kasada. Genişletmek için tıkla... İşlemci baya yüksek. Bir de gpu ve CPU kullanım değerleriyle çektiği watt değerlerini kontrol et
KS KS F feque Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #9 Kiss0fdeath dedi: İşlemci bayağı yüksek. Bir de GPU ve CPU kullanım değerleriyle çektiği watt değerlerini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve CPU kullanımı 50 civarlarında ekran kartını %100 kullancak oyunlar oynama fırsatım olmadı daha. Artı 0 Eksi
Kiss0fdeath dedi: İşlemci bayağı yüksek. Bir de GPU ve CPU kullanım değerleriyle çektiği watt değerlerini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve CPU kullanımı 50 civarlarında ekran kartını %100 kullancak oyunlar oynama fırsatım olmadı daha.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.190 6 Eylül 2023 #10 feque dedi: Ekran kartı ve CPU kullanımı 50 civarlarında ekran kartını %100 kullancak oyunlar oynama fırsatım olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Gpu online olmayan oyunlarda da 50 ise darboğaz var Artı 0 Eksi
feque dedi: Ekran kartı ve CPU kullanımı 50 civarlarında ekran kartını %100 kullancak oyunlar oynama fırsatım olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Gpu online olmayan oyunlarda da 50 ise darboğaz var