4070s için 2K 240Hz+ monitör önerisi

Bütçe
15000

İsmail buğra

Kilopat
Merhaba, 4070 Super ekran kartım mevcut F/P olarak tatmin edici güzel beni üzmeyecek bir monitör arıyorum. 2K destekli bazen FPS oyunları da oynadığım için Hz olarak 240 ve daha üstü istiyorum. Şu anlık aklımda bu var, nasıldır sizce ya da daha iyisi var mıdır? Amazon.com.tr

Ben de aynı arayış içindeyim attığın model de aklımda ekstra olarak aklımdaki şu ASUS VG27AQML1A ikisinden birini alacağım ben de sanırım.

Ben de aynı arayış içindeyim attığın model de aklımda ekstra olarak aklımdaki şu ASUS VG27AQML1a ikisinden birini alacağım ben de sanırım.

Hocam ben sipariş geçtim bayağı bir araştırdım gayet hoş ve güzel bir monitöre benziyor testlerini falan izledim bence alınır gelince deneyeceğim merakla bekliyorum.

Ben de aynı arayış içindeyim attığın model de aklımda ekstra olarak aklımdaki şu ASUS VG27AQML1a ikisinden birini alacağım ben de sanırım.

Tavsiye olarak monitör 100.200 pahalı olsun Amazon dışında bir yerden alma ölü pixel çıkarsa çoğu yer değişim yapmıyor bilgin olsun ama Amazon her türlü iade ve değişim yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı