C Congratz Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, MSI Vector RTX 4080 laptopta oyunlarda yüksek FPS alabilmek için yapmam gereken ekran kartı vs ayarı nedir? Yardımcı olur musunuz ne yapılacağına hiçbir bilgim yok.
Merhaba arkadaşlar, MSI Vector RTX 4080 laptopta oyunlarda yüksek FPS alabilmek için yapmam gereken ekran kartı vs ayarı nedir? Yardımcı olur musunuz ne yapılacağına hiçbir bilgim yok.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 NVIDIA Denetim Masası Ayarları Nasıl Olmalı? NVIDIA Denetim Masası en güzel performans veren ayarlar hangileri SS atabilir misiniz? Kalite falan olmasın Full FPS yükseltici ayar olsun. www.technopat.net
NVIDIA Denetim Masası Ayarları Nasıl Olmalı? NVIDIA Denetim Masası en güzel performans veren ayarlar hangileri SS atabilir misiniz? Kalite falan olmasın Full FPS yükseltici ayar olsun. www.technopat.net