4080 Magic Gold Hazır Sistem Önerisi

Bende amazondan aynı karta bakmıştım en ucuzu bu. O zaman aynı sisteme 4090 ekliyorum hocam bi 10 fazla veriyim kafam rahat olsun madem çokta heyecanlandım ilk defa high end bir pc kullanıcam.

Kesinlikle almayın hocam o fiyata.

68000 TL yapıyor bunlar. 7900x3D 7700'ü tokatlayan bir işlemci, onun dışındaki her konuda da attığım PC daha iyi, parça kalitesi daha yüksek. Eğer ben montajlayamam derseniz mahalle bilgisayarcısı ya da güvenmiyorsanız Vatandan montajlatabilirsiniz.

Hocam yalnız işlemci siparisini iptal geçtim. 7800x3D söyledim onun yerine hemen hemen aynı fiyat fakat oyun bazlı 7800x3D çok daha iyiymis 6+6'dan ziyade saf 8 olması. Oyunlarda 20 FPS'e kadar fark oluyordu bazen

Son düzenleme:
Bende amazondan aynı karta bakmıştım en ucuzu bu. O zaman aynı sisteme 4090 ekliyorum hocam bi 10 fazla veriyim kafam rahat olsun madem çokta heyecanlandım ilk defa high end bir pc kullanıcam.

Hocam yalnız işlemci siparisini iptal geçtim. 7800x3D söyledim onun yerine hemen hemen aynı fiyat fakat oyun bazlı 7800x3D çok daha iyiymis 6+6'dan ziyade saf 8 olması. Oyunlarda 20 FPS'e kadar fark oluyordu bazen
Sadece oyun bazlı bakınca evet 7800x3d daha iyi.

Sadece oyun bazlı bakınca evet 7800x3D daha iyi.

Hocam topladım bilgisayarı. RAM'ler hariç 2-3 güne geliyormuş. Çok teşekkürler tekrardan

Sadece oyun bazlı bakınca evet 7800x3D daha iyi.

Hocam size bir soru daha sorabilir miyim? Benim kasa çok ulu orta bir yerde durursa hatun beni boğabilir. Öbür türlüde modem kablosu çekeceğim o da çirkin görüntü oluşturucak evde. Wi-Fi'li bir normal ATX anakart alsam bu kasa için sıkıntı çıkarır mı mesela MSI MAG 650 TOMA Wi-Fi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı