4080 Magic Gold Hazır Sistem Önerisi

Gerek yok, gaming gecesinde bir kaç ürünün fiyatı iyi oluyor. Onlarda size uygun parçalar olmaz büyük ihtimalle.

Gerek yok, gaming gecesinde bir kaç ürünün fiyatı iyi oluyor. Onlarda size uygun parçalar olmaz büyük ihtimalle.
Hocam peki siparişi akşama yakın geçicem kafamada yattı parçalar. Hayatım boyunca laptop kullandığım için kasayla bir alakam yok. video izleyerek takabilir miyim? Normal parçalarda sorun yokta sıvı soğutma gözümü bi tık korkutuyor. Vatanda montaj yaptırabilirsem oraya götürmek çare gibi çevrede bir bilgisayarcıda yok.
Birde parçaların kasaya sığmama durumu olur mu?

Kasaya sığmama durumu olmaz. Büyük ihtimalle video izleyerek montajlayabilirsiniz ama şahsen riske girmezdim.

Kasaya sığmama durumu olmaz. Büyük ihtimalle video izleyerek montajlayabilirsiniz ama şahsen riske girmezdim.
Hocam sizi darlıyorum ama bir sorum daha olacak. İşlemciye termal macunu ben sürücem ama ekran kartını açıp sürmeme gerek var mı yoksa içinde hazır mı geliyor? Mx6 satın almayı düşünüyorum normalde tüm laptoplarıam başarılı şekilde sıvı metal kullandım. fakat masaüstünde gerek yok diye düşünüyorum

Ekran kartına sürmene gerek yok.

Ekran kartına sürmene gerek yok.
Teşekkürler cevaplar için. sistemin siparişini geçiyorum. bi 10k daha ekleyip 4090 mı geçsem dedimde gereği yokmus 15-20 fps için 4080 4k gayet iyi performans sergiliyormuş

Teşekkürler cevaplar için. sistemin siparişini geçiyorum. bi 10k daha ekleyip 4090 mı geçsem dedimde gereği yokmus 15-20 fps için 4080 4k gayet iyi performans sergiliyormuş

RTX 4090 en uzun süre idare edecek kart. Gelecekte değişim planın yoksa almışken iyisi olsun.

Sıfır kartta sürmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…