4080 mi yoksa 7900XTX mi?

Kullandığınız için soruyorum 7900XTX'in ışın izleme performansı nasıl? Bir de FSR 3'ü denediniz mi? Görüntü kalitesi düşüyor mu?

Bence biraz fazla tepki gösteriyorsun, NVIDIA ile nasıl bir bağın var onu da anlamadım ama 4090'dan daha iyi demedim. Bazı oyunlarda 4090ı geçiyor dedim. Derin bir nefes alıp sakinleş.
Geçmiyor arkadaşım. Geçiyorsa, kanıt göstereceksin. İmkan yok böyle bir şeye. 20K fiyat farkı var, sence olabilir mi? Farkı geçtim, kalite ve teknoloji olarak da geçmesine imkan yok.

Teşekkürler, Rtx güzel bir teknoloji. Dlss ile birleştiğinde çok iyi paket. Ancak aradaki farka değer mi halen kararsızım
Bana göre değer dostum. Dlss 3.0 ve FG çok güzel teknolojiler. Sırf bu yüzden bile 4080 alınır bana göre. Eğer sadece oyun oynuyorsan 7900XTX daha iyi olur. Ama 4080 daha güzel bir kart bana göre. Ben 4080 tercih ederdim.

FG zaten var kardeşim AMD tarafında. Hatta 6000 serisine bile getirmeye çalışıyorlar. RT teknolojisini de kullanabiliyorsun rahat rahat.

Teşekkür ederim hocam

Kullandığınız için soruyorum 7900XTX'in ışın izleme performansı nasıl? Bir de FSR 3'ü denediniz mi? Görüntü kalitesi düşüyor mu?

Işın izlemede NVIDIA ile pek rakip değiller ama çok geliştirmişler. Ben yine de kullanmıyorum. Işın izlemeyi kesinlikle kullanacağım diyorsanız RTX 4080 çok daha iyi olacaktır. Aynı zamanda DLSS 3,5 ile ışın izleme performansları daha da iyi oldu.

FSR 3 benim oynadığım oyunlarda şu anlık yok. Deneme amaçlı baktım ama yaptığım yorum çok tutarlı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…