4080 Super için 9.000 TL 1000W PSU önerisi

nobody11

Hectopat
Mevcut güç kaynağım 650W. 850W yeterli bu kart için biliyorum ama ileriye dönük güçlü ve kaliteli bir PSU almak istiyorum. Forumda güzel bir tier list vardı ama epeydir güncellenmemiş sanırım.

Gözüme çarpan birkaç model;

Amazon.com.tr

Amazon.com.tr

Bütçe maksimum 9000. Sanırım yeni ve ATX 3.0 destekleyen almak daha doğru olur. Tek kablo ile güç verilebilir karta.

Son düzenleme:
Sağlamdır. 1200W üstelik 80+ Platinum sertifikalı.

Bu linkte daha ucuz:

Hocam Amazon'daki ile attığınız farklı sanırım? Amazon'daki eski bir model gibi duruyor ATX 3.0 değil. Girişleri de farklı görünüyor mesela bununla;

Hydro PTM PRO ATX3.0(PCIe5.0)

Başka önerileriniz de var mıdır resmi bir satıcıdan? Amazon, Hb vs.

Evet PTT'deki daha yeni sanırım. Zaten daha ucuz 😀 Başka önerim var.

Ama en iyisi PTT'de olan.

Evet PTT'deki daha yeni sanırım. Zaten daha ucuz 😀 Başka önerim var.

Ama en iyisi PTT'de olan.

Şunu gördüm bir A Tier diye yazmışlar ama.

https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-120...-kaynagi-p-48317?utm_campaign=akakce&v=1.80.6

Şöyle bir liste var kalitesi nedir bilmem ama.

PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network

9000 TL'ye çikmaya pek de gerek yok. NZXT C1200 gayet kalitelidir. Ayrıca şu da iyidir;

Daha da ucuza çözeyim derseniz;

Son düzenleme:
9000 TL'ye çikmaya pek de gerek yok. NZXT C1200 gayet kalitelidir. Ayrıca şu da iyidir;

Daha da ucuza çözeyim derseniz;

Evet NZXT epey sevilmiş. Fiyatı da iyi. Sanırım onu alacağım teşekkürler.

Mevcut güç kaynağım 650W. 850W yeterli bu kart için biliyorum ama ileriye dönük güçlü ve kaliteli bir PSU almak istiyorum. Forumda güzel bir tier list vardı ama epeydir güncellenmemiş sanırım.

Gözüme çarpan birkaç model;

Amazon.com.tr

Amazon.com.tr

Bütçe maksimum 9000. Sanırım yeni ve ATX 3.0 destekleyen almak daha doğru olur. Tek kablo ile güç verilebilir karta.
Linkte atmış olduğunuz MSI tavsiye ederim. Ben NZXT C750 bronzdan bu PSU'ya geçtim. NZXT de felaket coil whine varken bunda hiç ses yok. Tabii şans işi bunlar ancak benim tecrübem bu yönde oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı