4080 Super mi, 7900XT mi?

4080 Super'i yanlışlıkla yazdım hocam 4070 Super'den bahsediyorum.
RX 7900XT oyun performansı konusunda 4070 Super'den Nature çözünürlükte çoğu oyunda hatta neredeyse hepsinde RT açılmadığında daha iyi, tabii 4070 Super ekran kartında FG ve DLSS 3 ve daha nice Nvidia'nın teknolojileri var bu teknolojileri kullandığınızda zaten öne çıkarıyor 4070S'i 7900XT karşısında. Ben olsam 4070 Super alırdım. Açık kaynak olarak Nvidia Inspector, Nvidia Profile Inspector gibi programların olması 4070 Super almak için yeterli benim fikrimde. Tabii bu da AMD'yi kötüler gibi bir yorum olmasın, 7900 XT de süper bir kart ama RT açınca çakılıyor yerlere.

RX 7900XT oyun performansı konusunda 4070 Super'den nature çözünürlükte çoğu oyunda hatta neredeyse hepsinde RT açılmadığında daha iyi, tabii 4070 Super ekran kartında fg ve DLSS 3 ve daha nice NVIDIA'nın teknolojileri var bu teknolojileri kullandığınızda zaten öne çıkarıyor 4070S'i 7900XT karşısında. Ben olsam 4070 Super alırdım. Açık kaynak olarak NVIDIA ınspector, NVIDIA Profile Inspector gibi programların olması 4070 Super almak için yeterli benim fikrimde. Tabii bu da AMD'yi kötüler gibi bir yorum olmasın, 7900 XT de süper bir kart ama RT açınca çakılıyor yerlere.

NVIDIA yazılımlarını kullanarak oyunlarda 7900XT performansını geçebilir mi yani hocam 4070?

NVIDIA yazılımlarını kullanarak oyunlarda 7900XT performansını geçebilir mi yani hocam 4070?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan bu sorunun cevabını öğrenebilirsiniz.

Videodan hareketle cevabım ise, evet ama bu gerçek, sadece yazılımların desteklendiği platformlarda geçerli bu durum. Mesela FSR 3 + FG olan oyunda DLSS 3 falan yoktur o zaman 4070 Super aradaki farkı asla kapatamaz iki kartta da RT açılmadığı sürece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videodan hareketle cevabım ise, evet ama bu gerçek, sadece yazılımların desteklendiği platformlarda geçerli bu durum. Mesela FSR 3 + fg olan oyunda DLSS 3 falan yoktur o zaman 4070 Super aradaki farkı asla kapatamaz iki kartta da RT açılmadığı sürece.

Peki sağ olun hocam.

Videodan hareketle cevabım ise, evet ama bu gerçek, sadece yazılımların desteklendiği platformlarda geçerli bu durum. Mesela FSR 3 + fg olan oyunda DLSS 3 falan yoktur o zaman 4070 Super aradaki farkı asla kapatamaz iki kartta da RT açılmadığı sürece.

Hocam siz bu Ray Tracing performansini bayağı gömdünüz ama izlediğim RT oyun testlerinin çoğunda XT yine önde bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı