4080 Super Sistem vs 4070 Ti Super Sistem

Bütçe
70000
Attığım RAM'ler zaten EXPO. Ayrıca 750W bile çok iken neden 1000W?

Hocam selamlar, konuyu tekrar hoplatıyorum ama kusura bakmayın. Bu sistemi maddi sıkıntılar ve yoğunluktan kaynaklı almaya fırsat bulamadım, hala almaya kararlıyım ama işlemci şu an beni oldukça zorluyor, R7 9700X konuşuluyor 2K performans anlamında yakın deniyor birbirlerine. Sizce önerdiğiniz sistem hala alınır mı? Fiyatları arttı hepsinin :,)

2K'da kullanacaksanız 7500F alın. 9700X gereksiz olur. Daha sonra çok isterseniz güncellersiniz ama gerek yok.

7600x almayı düşünüyorum birebir aynı sistem ile ona ne dersiniz?

Bir de attığınız kasayı alacaktım ama fiyatı artmış ve siteye pek güvenemedim baya şikayet okudum. sistemle uyumlu kasa öneriniz var mı hocam? Fiyat konusunda yine 4 ü çok geçmeyecek?

7600X alınmaz. Bu sisteme bakabilirsiniz. Lexar Ares 2x16 RAM ve 2TB Renegade koyularak alınabilir.

7600 işlemci yerine performansı çok daha yüksek 7600x alınmalı. O ekran kartına 7600 işlemci ilerde yetmeyecektir. Ve ana kart .
Ben olsam 4080S yerine 4080 alırdım. Zaten 4080 çok güçlü bir ekran kartı. Aradaki artacak para ile işlemci 7600X ve ana kart Msi B650 tomahawk yada mortar alırdım.

7600 ile 7600X arasındaki fiyat farkına o performans farkı asla değmez. Çok daha yüksek filan da değil. 4080S varken gidip 4080 alınmaz. Ayrıca Mortar serisi anakart mı kaldı?

Sistem guzelmis hocam, toplayinca daha pahali oluyor şaşırdım. Anakart icin Wi-Fi lazim ben MSI Pro B650 modelini ekledim siz ne dersiniz? Ya da ilk anakart a Wi-Fi eklenebiliyor mu pek anlamiyoeum anakartlardan.

Ah bi de pesin fiyatina taksit olsaydi

Hocam ilk attiginiz sistem alinmaz mi hala? 4080 Super güzel ekran karti ama pahali su an benim için. İlk sistem islemciyi 7500F yaparsak 70k yi bulmuyor pesin fiyatina. İlk attığınız sistemde işlemciyi 7500F yapsak nasıl olur? Kasa icin de sunu düşündüm https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,636410600.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…