4080 veya 4090'lı bir bilgisayar toplamak ne kadara mâl olur?

Kasa destekliyorsa, en ucuz 360mm denilebilir. Kasa desteklemiyorsa, 360mm destekli kasa lazim. 360mm sart denilebilir.

En ust deyince ROG geliyor ama simdi sacmalik. En azindan ust chipset, PSU, SSD falan degistirdim. Anakart en ust chipset ama islemci de ust segment, o yuzden MOSFET ivir zivir durumu nasıl olur bilemem, anakart ust chipset olsa da daha sogutmali ust modeli de tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Hocam anakart ddr4 ram'ler ddr5?

MSI Z790-P Wi-Fi DDR 4 anakart ve DDR5 RAM tavsiyesi olmaz hocam.
ASUS ROG STRIX RTX 4080 alternatifi INNO3D RTX 4080 ekran kartını anlarım da.
Neyi paylaştığımızın önemi daha büyük bu forumda.

Robot degilim, ben de dikkat etmeden attim. Z chipset ve yeni Z chipset oldugundan DDR5'dir dedim, fiyati da aslinda DDR4 oldugunu gosteriyordu ama o fiyatlari takip etmiyorum.

Hocam adam yanlışlıka attığını söyledi ayrıca neden bu kadar abartıyorsunzu?

Hocam adam yanlışlıka attığını söyledi ayrıca neden bu kadar abartıyorsunzu?

Dikkat edilmesi gerektiğini belirttim sadece.
Forumda sistem bileşenleri önerisinde bulunurken hangi anakart hangi Ram ile uyumlu bunları göz önünde bulundurmalıyız.
Bu durum insanları yanlış bilgilendirmek oluyor tam olarak.

Dogru, mesaji da duzenledim. Zaten konu sahibi muhtemelen almayacakti, ne kadara denk geldigi en ucuz ve en pahali ogrenmek muhtemelen.

Teşekkürler hocam. Monitöre gerek yok. Ayrıca INNO3D markasını ilk defa duydum araştırdığıma göre kaliteli bir markaymış. MSI, ASUS, Zotac gibi markalar mı yoksa INNO3D'mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…