4090+ i9 14700K sisteme monitör önerisi

MKA Vortex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar pahalı bir PC topluyorum FPS oyunları ve hikaye oyunları oynuyorum bu yüzden yüksek Hz'li bir monitör arıyorum. Bazı kişiler 4K monitör al diyor ama yüksek FPS göremiyorum o zaman. Kaliteyi düşürünce de darboğaz yapar diyorlar. Yardım eder misiniz? Hem kalitesi iyi hem Hz'i yüksek hem de 27 24 inç civarı bir monitör arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende bu var. Belki daha iyi seçenekler vardır ama hem OLED hem de 360Hz olması büyük avantaj.

sistemi aldınız mı?

Monitör modelleri hakkında bir fikrim yok ama hikayeli oyunlar oynayacaksan 27 inç gayet iyi olur bir joystick varsa yatağa oturup oynayabilirsin ya da ayaklarını uzatırsın ekranı da rahat görürsün ama Valorant CS tarzı oynuyorsan 27 biraz büyük olabilir. Harici olarak 4K almanı öneririm monitörü yoksa ekran kartın kendini kullanmaz sonucundada gereksiz fazla para vermiş olursun. Hz konusunda en fazla 240 almanı öneririm hem hikayeli hem rekabetçi oynuyorsan ama 4090 360Hz i rahatça destekler istersen 360Hz de alabilirsin sana kalmış.

kartınız 1080p için uygun değil 4090 4k canavarı 1080p almak mantıklı değil belki 2k alabilirsiniz ama 4k dan şaşmayın

Bende bu var. Belki daha iyi seçenekler vardır ama hem OLED hem de 360Hz olması büyük avantaj.
Oledde yanma sorunu var diye duydum eski telefonumda başıma gelmişti çok can sıkıcı

2k 360 hz nasıl olur hocam

kartınız 1080p için uygun değil 4090 4k canavarı 1080p almak mantıklı değil belki 2k alabilirsiniz ama 4k dan şaşmayın
Kart 4k yı kaldırır biliyorumda 4k oynayınca yüksek fps alamam 2k bişeymi baksam 360 hz

sistemi aldınız mı?
Daha almadım

14900k almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…