4090 sistem önerisi

Bütçe
100k-200k

SellTrack

Hectopat
Arkadaşıma mümkün olduğunca future proof bir 4090 sistem arıyorum. Sistem toplama sitelerinde şu an 4090 hazır sistem bulamadım. Kendim toplamaya çalıştım ve şöyle bir link çıkardım https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/LJSCGC8X yeni 5000 serisinde bu 4090 performansında 4090 fiyatına bir ürün olmayacak diye biliyorum, dolayısıyla şu an böyle bir sistem hazırlığındayız. Rakamlar yüksek olduğundan bir cumhurun görüşünü de almalıyım diye düşündüm. Düşüncelerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim.

cevabınız için teşekkür ederim, arkadaşım kurgu ve oyun ile uğraşacağından ve genelde uzun aralıklarla sistemini değiştirmek istediğinden daha yüksek bir işlemci ve depolama kullanılmasın mantıklı olacağını düşünüyorum.
Attığınız sistemdeki soğutucu başarılı bir ürüne benziyor. Yaptığım ilk paylaşım üzerine ben de teker teker araştırma yapmaya başladım ve aşağıdaki ürünlerde karar kıldım. 180k gibi bir rakam çıkıyor bunun hakkında da bir görüş belirtirseniz memnun olurum.

cevabınız için teşekkür ederim, arkadaşım kurgu ve oyun ile uğraşacağından ve genelde uzun aralıklarla sistemini değiştirmek istediğinden daha yüksek bir işlemci ve depolama kullanılmasın mantıklı olacağını düşünüyorum.
Attığınız sistemdeki soğutucu başarılı bir ürüne benziyor. Yaptığım ilk paylaşım üzerine ben de teker teker araştırma yapmaya başladım ve aşağıdaki ürünlerde karar kıldım. 180k gibi bir rakam çıkıyor bunun hakkında da bir görüş belirtirseniz memnun olurum.

Soğutucu olarak arctic liquid freezer III - 360 öneririm
Ram konusunda Gskill ile amd birleşiminden sorun yaşayan arkadaşlar olduğunu hatırlıyorum araştırmanızı öneririm. Ayrıca uclk:mclk 1:1 oran olması için 6000mhz öneririm 6400mhz de biraz zor başardım ben

Soğutucu olarak arctic liquid freezer III - 360 öneririm
Ram konusunda Gskill ile amd birleşiminden sorun yaşayan arkadaşlar olduğunu hatırlıyorum araştırmanızı öneririm. Ayrıca uclk:mclk 1:1 oran olması için 6000mhz öneririm 6400mhz de biraz zor başardım ben
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Soğutucuyu dediğiniz gibi Arctic yapmak daha doğru bir seçim olmuş, soğutucuyu güncelledim.

Ram konusunda benim de aklımda ufak bir pürüz vardı, 6000mhz ve cl30 olcak şekilde yeniden güncelledim.

Yeni ve düzenlenmiş hali

Son düzenleme:
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Soğutucuyu dediğiniz gibi Arctic yapmak daha doğru bir seçim olmuş, soğutucuyu güncelledim. 6400mhz den ben de biraz şüphe ediyordum 6000mhz cl 30
Amd resmi açıklaması sweet spot 6000mhz uclk:mclk 1:1 oran için. 6400mhz de ben 1:1 yapabildim ama yapamayan arkadaşlar var. O yüzden 6000mhz sizi üzmeyecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı