alptornuk Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #11 ubiiyy dedi: Markalar biliniyor, siz bilmiyorsunuz sadece. Çok çok iyi olamazlar zaten ama F/P güzel önerilen ürünler. Genişletmek için tıkla... benim cahilligim o zaman kusura bakmayin anliyorum o zaman onerinizi degerlendirecegim.
ubiiyy dedi: Markalar biliniyor, siz bilmiyorsunuz sadece. Çok çok iyi olamazlar zaten ama F/P güzel önerilen ürünler. Genişletmek için tıkla... benim cahilligim o zaman kusura bakmayin anliyorum o zaman onerinizi degerlendirecegim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.205 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #12 alptornuk dedi: Benim cahilligim o zaman kusura bakmayin anliyorum o zaman onerinizi degerlendirecegim. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah bilmeyebilirsiniz ,bütçeniz çıkarsa güzel olur. Çıkmazsa kısmak lazım mecbur. Bu arada SSD atmayı unutmuşum , Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
alptornuk dedi: Benim cahilligim o zaman kusura bakmayin anliyorum o zaman onerinizi degerlendirecegim. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah bilmeyebilirsiniz ,bütçeniz çıkarsa güzel olur. Çıkmazsa kısmak lazım mecbur. Bu arada SSD atmayı unutmuşum , Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
alptornuk Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #13 ubiiyy dedi: Estağfirullah bilmeyebilirsiniz ,bütçeniz çıkarsa güzel olur. Çıkmazsa kısmak lazım mecbur. Genişletmek için tıkla... Biraz arttırabilirim aşırı sorun olmaz fakat kasa tasarımı konusunda biraz takıntılıyım çok aşmadan farklı bir model seçebiliyorsak daha iyi olur
ubiiyy dedi: Estağfirullah bilmeyebilirsiniz ,bütçeniz çıkarsa güzel olur. Çıkmazsa kısmak lazım mecbur. Genişletmek için tıkla... Biraz arttırabilirim aşırı sorun olmaz fakat kasa tasarımı konusunda biraz takıntılıyım çok aşmadan farklı bir model seçebiliyorsak daha iyi olur
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.205 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #14 alptornuk dedi: Biraz arttırabilirim aşırı sorun olmaz fakat kasa tasarımı konusunda biraz takıntılıyım çok aşmadan farklı bir model seçebiliyorsak daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Kasa bilgim yok ama güç kaynağı hakkında yorum yapabilirim. Ayrı ayrıda olabilir, araştırıp bakıp yazabilirsiniz.
alptornuk dedi: Biraz arttırabilirim aşırı sorun olmaz fakat kasa tasarımı konusunda biraz takıntılıyım çok aşmadan farklı bir model seçebiliyorsak daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Kasa bilgim yok ama güç kaynağı hakkında yorum yapabilirim. Ayrı ayrıda olabilir, araştırıp bakıp yazabilirsiniz.
alptornuk Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #15 ubiiyy dedi: Kasa bilgim yok ama güç kaynağı hakkında yorum yapabilirim. Ayrı ayrıda olabilir, araştırıp bakıp yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eğer uygun bir şeyler bulursam yazarım ben. Çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için önerilerinizi değerlendireceğim. İyi günler dilerim.
ubiiyy dedi: Kasa bilgim yok ama güç kaynağı hakkında yorum yapabilirim. Ayrı ayrıda olabilir, araştırıp bakıp yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eğer uygun bir şeyler bulursam yazarım ben. Çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için önerilerinizi değerlendireceğim. İyi günler dilerim.