Markalar biliniyor, siz bilmiyorsunuz sadece. Çok çok iyi olamazlar zaten ama F/P güzel önerilen ürünler.
benim cahilligim o zaman kusura bakmayin anliyorum o zaman onerinizi degerlendirecegim.

Benim cahilligim o zaman kusura bakmayin anliyorum o zaman onerinizi degerlendirecegim.

Estağfirullah bilmeyebilirsiniz ,bütçeniz çıkarsa güzel olur. Çıkmazsa kısmak lazım mecbur. Bu arada SSD atmayı unutmuşum ,

Estağfirullah bilmeyebilirsiniz ,bütçeniz çıkarsa güzel olur. Çıkmazsa kısmak lazım mecbur.
Biraz arttırabilirim aşırı sorun olmaz fakat kasa tasarımı konusunda biraz takıntılıyım çok aşmadan farklı bir model seçebiliyorsak daha iyi olur

Biraz arttırabilirim aşırı sorun olmaz fakat kasa tasarımı konusunda biraz takıntılıyım çok aşmadan farklı bir model seçebiliyorsak daha iyi olur

Kasa bilgim yok ama güç kaynağı hakkında yorum yapabilirim. Ayrı ayrıda olabilir, araştırıp bakıp yazabilirsiniz.

Kasa bilgim yok ama güç kaynağı hakkında yorum yapabilirim. Ayrı ayrıda olabilir, araştırıp bakıp yazabilirsiniz.
Tamamdır eğer uygun bir şeyler bulursam yazarım ben. Çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için önerilerinizi değerlendireceğim.
İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…