Seems Legit
Megapat
Daha fazla
Önerin için teşekkürler dostum, fakat benim toplama parçayla uğraşacak tâkatim kalmadı. Mümkünse hazır sistem arıyorum ve bir şey kafama takıldı.Şu konuya attığımı alabilirsiniz fiyati düşürmek icin sıvı soğutucu yerine Phantom Spirit alinabilir 9060XT 16 GB veya 5060 Ti 16 GB 7800XT'den bir tık daha güçsüz fakat daha yeni daha sorunsuzlar 5060 Ti'da MFG özelliğide mevcut öte yandan 9060XT 16 GB'da ise FSR 4.044.000 TL'ye sistem önerisi
Merhaba, öncelikle şimdiki bilgisayarımı sattığımda 44 bin liram oluyor. Bununla monitörsüz bir PC dizmek istiyorum (hazır sistem linki göndermeyin). En ucuz şeylerle en iyi sistemi kurmaya çalıştığımdan sıfır almaya özen gösteriyorum. Yaklaşık 20 gün sonra alacağımı düşünerek önerilere açığım...www.technopat.net
9060XT 16 GB Phantom Spirit seçilip 1080p için R5 9600X seçilebilir hocam 9060XT 16 GB ile 5060 Ti 16 GB yakınlar fiyat farkını kullanıp 9600X alabilirsiniz.
Önerin için teşekkürler dostum, fakat benim toplama parçayla uğraşacak tâkatim kalmadı. Mümkünse hazır sistem arıyorum ve bir şey kafama takıldı.
5060 Ti ve 9060XT bunların ikisi de 7800XT'den aşağı kartlar değil mi? Benim paylaştığım linkte bir fiyatlandırma hatası mı var anlamadım.
Önerilerin için tekrardan teşekkürler Luvyan.Yakınlar fakat 5060 Ti MFG var 9060XT ise FSR 4.0 yani donanimda az daha iyiler ve günceller. Bir de attığında kasa falan degismeli 44K oluyor öyle.
B650M r Kingston RAM Vento kasa yap. 7800XT alacaksan fakat 44K yerine 48k yapıl 5070 alabilirsin gravix 5A var.
R5 9600X B650M r anakart MAG kasa veya Vento 1TB M.2 SSD ile alinabilir 41.100TL ediyor 2K kalıyor elinizde spirit Phantom alabilirsiniz sıvi soğutma isterseniz Arctic Liquid Freezer III Pro 240mm öneririm. Elbette daha pahali sıvı sogutucu.
Önerilerin için tekrardan teşekkürler luvyan.
Şöyle ki ileride çıkmasını beklediğim bir MMORPG oyunda bana işlem gücü bir hayli yüksek bir kart lazım bu yüzden yönelimim hala 7800XT'den yana, yanlış düşünüyorsam söyle.
Anakartların a modellerinde bir problem var sanırım hep B650M öneriliyor, eyvallah.
Yalnız neden Vento kasa önerdiğini anlayamadım pb kasayla arasındaki fark nedir? Eğer görsel ise inan hiç işim yok varsa RGB'lerin hepsini aldığım gibi kapatacağım haberin olsun.
Konu kilitlenebilir, iş ciddiye binince yine AMD'ye güvenemedim fanboylar kızmasın. Nispeten ucuza ikinci el bir sistem aldım.
i5 14400F.
RTX 5060 Ti 16 GB.
MSI B760M-P
32 GB RAM.
@Luvyan yönlendirmelerin için teşekkürler kardeşim iyi sosyaller.
Evet performans testi yaparken işlemcinin zayıf düştüğünü ve GPU'yu aşağı çektiğini farkettim. ileride bir yükseltme yapacağım teşekkürler.Hayırlı olsun hocam işlemci yetmezse 2.elde bazen uygun fiyata i5 13600 ve i5 14600 K, kf modelleri olabiliyor onlara bakarsınız.
Evet performans testi yaparken işlemcinin zayıf düştüğünü ve GPU'yu aşağı çektiğini fark ettim. İleride bir yükseltme yapacağım teşekkürler.