Merhaba herkese.
Başlıkta belirttiğim gibi bir masaüstü sistem toplayacağım. İhtiyacım olan şey kasa ve donanımları.
Başta bütçeyi belirteyim, maksimum 40k monitör dahil. Bütçeyi biraz aşabilirim.
Sürekli Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynanacak.
Monitör olarak Alienware 360Hz düşünüyorum. Farklı önerilere açığım.
Şimdiden teşekkürler.
@kino hocam yardımcı olma şansınız varmı acaba
merhaba kardesim bende seninle tipatip ayni istekler uzerine pc toplayacagim bi iletisim adresi verirsen birbirime yardimci olabiliriz.Merhaba herkese.
Başlıkta belirttiğim gibi bir masaüstü sistem toplayacağım. İhtiyacım olan şey kasa ve donanımları.
Şimdiden teşekkürler.
@kino hocam yardımcı olma şansınız varmı acaba
Discord: vulture0xmerhaba kardesim bende seninle tipatip ayni istekler uzerine pc toplayacagim bi iletisim adresi verirsen birbirime yardimci olabiliriz.
Merhaba herkese.
Şimdiden teşekkürler.
@kino hocam yardımcı olma şansınız var mı acaba?
40k butcenın 15k sı monitöre verilmez. 25k ya ancak gırıs seviyesi sistem toplarsın.
Benim önerim,
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Lenovo Legion R25i-30 Monitör 67B7GACBTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
40k butcenın 15k sı monitöre verilmez. 25k ya ancak gırıs seviyesi sistem toplarsın.
Benim önerim,
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Lenovo Legion R25i-30 Monitör 67B7GACBTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB soğutucu ile
ViewSonic XG2431 Monitör
ViewSonic XG2431 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu şekilde 37k tutuyor
Bu sistemde 240FPS altına düşer mi?
Sadece Valorant oynayacağım için senin önerdiğin sistemdeki ekran kartı çok fazla değil mi 4060 yeterli olacaktır bence. Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun
1920x1080 çözünürlük de valorant da düşer mi2K monitör eklemişsin. Emin değilim ama 2K da düşer bence. 1080p de 320'nın altına düşmez ama.
320 altına düşmez1920x1080 çözünürlük de valorant da düşer mi
Düşük kalite de
Peki monitör olarak önereceğiniz başka monitör var mı. 320fps altına düşmeyecekse. 280hz f/p bir monitör olabilir.320 altına düşmez
Hocam sistem için şu ikisi arasında kaldım sizce hangisi40k butcenın 15k sı monitöre verilmez. 25k ya ancak gırıs seviyesi sistem toplarsın.
Benim önerim,