40k bütçeyle monitör ve DDR+ sistem alınır mı?

RainbowwOnSky

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar selam. Maksimum 40k bütçede hem monitör hem de bir sistem arıyorum. Maksimum diyorum çünkü 35k gibi bir bütçeye sığdırabilmemiz benim için çok daha rahat olur. Sistemlere ufak bir göz gezdirdim de bu bütçeye hala DDR4 alınır mı? Emin olamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar selam. Maksimum 40k bütçede hem monitör hem de bir sistem arıyorum. Maksimum diyorum çünkü 35k gibi bir bütçeye sığdırabilmemiz benim için çok daha rahat olur. Sistemlere ufak bir göz gezdirdim de bu bütçeye hala DDR4 alınır mı? Emin olamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
DDR4 çok rahat alınır DDR5 sistemler bile var 25000tl civarında vatan bilgisayarda.

@RainbowwOnSky Hayır alınmaz. O bütçede kesinlikle DDR5 almak daha mantıklı.

Kasayı Vento seçin.

daha kaliteli kasa psu için bu da alınabilir.

İlerleyen zamanlarda 2K monitör alırsınız.

İlerleyen zamanlarda 2K monitör alırsınız.
Hocam sistem hoşuma gitti de SSD'si anakartı falan uzun süredir bu işlerden uzak durduğum için hiç tanıdık gelmedi. İyi midir sıkıntı çıkartırlar mı? Genelde baktığım sistemlerde sonradan parça değiştirmeyi çok sevmiyorum da. Ekstra depolama ve RAM dışında tabi.

Hocam sistem hoşuma gitti de SSD'si anakartı falan uzun süredir bu işlerden uzak durduğum için hiç tanıdık gelmedi. İyi midir sıkıntı çıkartırlar mı? Genelde baktığım sistemlerde sonradan parça değiştirmeyi çok sevmiyorum da. Ekstra depolama ve RAM dışında tabii.

Sistem iyi hocam sıkıntı çıkarmaz. Anakartı B650 yaparsanız küçük bir farkla çok iyi olur. SSD 1 TB yaparsanız sizin yararınıza.

Sistem iyi hocam sıkıntı çıkarmaz. Anakartı B650 yaparsanız küçük bir farkla çok iyi olur. SSD 1 TB yaparsanız sizin yararınıza.
Hocam RAM ve SSD sonradan halledilir de PSU, kasa vs. daha önemli şu an. Anakartı değiştiririm sıkıntısı yok.

2K monitör ne kadar acil? Çok darboğaz yapar mı şu an?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı