40K Shutter Canon 500D alınır mı?

Nesnacefe

Hectopat
Daha fazla  
Sahibinden'de 40k shutter 2200 TL Canon 500D buldum. Shutter fazla ama iş görür mü, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2200₺ için gayet iyi, değerlendirilebilir. Aydınlık ve loş ortamlarda performansı tatmin edici.

Shutter sayısı fazla geldi de sorun olur mu sizce?
Ne fotoğraflayacağınıza göre değişir. Günlük kullanımda sorun yaratmayacaktır.
Yanılmıyorsam daha öncesinde 500D kullanmış olmam lazım. Sanat galerisinde deneyimledim, sonuçlar oldukça iyiydi. Elimde örneği olsaydı atardım size.

Yani sürekli fotoğraf çekmiyorum gezdiğim yerleri hoşuma giden şeyleri çekiyorum 500D'nin de shutter ömrü 100k mış sanırım ama bir yerde dlsr makinelerde 50kdan sonra bozulmaya başlar diye okumuştum o yüzden emin değilim.

Temiz kullanırsanız 100K çekimde de kullanırsınız. Bende 460 bin shutter 5D vardı ve fotoğraf kalitesi günlük çekim için yine kaliteliydi. Sadece akşam uzun pozlama yaparken 3-5 yerde ölü piksel vardı. Onları da PS yardımıyla yok ediyordum. Ha bu demek değil ki yüksek shutter makine alın. Hayır. Ama makine temiz kullanılmışsa 40K çekimde de olsa işinizi rahatlıkla görecektir. Satıcıdan ölü piksel olup olmadığını sorgulayın ve gerekirse siz de test edin.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…