Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 29 Ocak 2022 #21 Geri ara diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba TR'den yurt dışını aramanın fatura ücretlerine bir bakın derim.
Geri ara diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba TR'den yurt dışını aramanın fatura ücretlerine bir bakın derim.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #22 Mr.Bubbles dedi: Faturaya minimum +100 lira masrafı olur. Genişletmek için tıkla...
B budageçerbe Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 176 29 Ocak 2022 #23 Mr.Bubbles dedi: Geri ara diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba TR'den yurt dışını aramanın fatura ücretlerine bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Adamı ödemeli arasam ne olur ben mi öderim gene?
Mr.Bubbles dedi: Geri ara diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba TR'den yurt dışını aramanın fatura ücretlerine bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Adamı ödemeli arasam ne olur ben mi öderim gene?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #24 budageçerbe dedi: Adamı ödemeli arasam ne olur ben mi öderim gene? Genişletmek için tıkla... Atın numarayı ben ararım maksat içiniz rahatlasın.
budageçerbe dedi: Adamı ödemeli arasam ne olur ben mi öderim gene? Genişletmek için tıkla... Atın numarayı ben ararım maksat içiniz rahatlasın.
B budageçerbe Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 176 29 Ocak 2022 #25 Hocam WhatsApp'tan yazacaktım numarayı ekledim işletme sahibi yazıyor.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 29 Ocak 2022 #26 budageçerbe dedi: Adamı ödemeli arasam ne olur ben mi öderim gene? Genişletmek için tıkla... Evet sen ödersin 2 tarafa da yazılıyor yurt dışı görüşmelerinde.
budageçerbe dedi: Adamı ödemeli arasam ne olur ben mi öderim gene? Genişletmek için tıkla... Evet sen ödersin 2 tarafa da yazılıyor yurt dışı görüşmelerinde.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 29 Ocak 2022 #27 budageçerbe dedi: Hocam WhatsApp'tan yazacaktım numarayı ekledim işletme sahibi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yazma boşuna fake numara.
budageçerbe dedi: Hocam WhatsApp'tan yazacaktım numarayı ekledim işletme sahibi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yazma boşuna fake numara.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 29 Ocak 2022 #28 Mert Atakann dedi: Atın numarayı ben ararım maksat içiniz rahatlasın. Genişletmek için tıkla... Numara zaten yazmıyor mu konunun ilk mesajında?
Mert Atakann dedi: Atın numarayı ben ararım maksat içiniz rahatlasın. Genişletmek için tıkla... Numara zaten yazmıyor mu konunun ilk mesajında?
B budageçerbe Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 176 29 Ocak 2022 #29 reddline dedi: Yazma boşuna fake numara. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam beni neden aradın yazdım adama.
reddline dedi: Yazma boşuna fake numara. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam beni neden aradın yazdım adama.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #30 st_140523 dedi: Numara zaten yazmıyor mu konunun ilk mesajında? Genişletmek için tıkla... Görmemişim arıyorum. Aradım meşgule attı muhtemelen fake bir numara konunun başında yazdığım 3 ihtimalden birisi.
st_140523 dedi: Numara zaten yazmıyor mu konunun ilk mesajında? Genişletmek için tıkla... Görmemişim arıyorum. Aradım meşgule attı muhtemelen fake bir numara konunun başında yazdığım 3 ihtimalden birisi.