bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #11 bymfw4 dedi: Olabilir. Netten baktım biraz güvenli diyorlar ama... Genişletmek için tıkla... Site güvenilir ancak ürün değil, 1 tane SteelSeries ürün var oda bu. QCK'ler bu kadar ucuz olmuyor sahteleri piyasada çok bu da onlardan biridir.
bymfw4 dedi: Olabilir. Netten baktım biraz güvenli diyorlar ama... Genişletmek için tıkla... Site güvenilir ancak ürün değil, 1 tane SteelSeries ürün var oda bu. QCK'ler bu kadar ucuz olmuyor sahteleri piyasada çok bu da onlardan biridir.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.314 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #12 mars0009 dedi: Site güvenilir technopat çok kez sistem paylaştı. Genişletmek için tıkla... Neden o kadar fiyat farkı var peki acaba? Arkadaşın dediği gibi bu ürünün sahteleri fazla bayağı. Ben olsam STEELSERIES QcK+ Mouse Pad SSMP63003 Fiyat & Özellik | MediaMarkt veya SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alırdım garanti.
mars0009 dedi: Site güvenilir technopat çok kez sistem paylaştı. Genişletmek için tıkla... Neden o kadar fiyat farkı var peki acaba? Arkadaşın dediği gibi bu ürünün sahteleri fazla bayağı. Ben olsam STEELSERIES QcK+ Mouse Pad SSMP63003 Fiyat & Özellik | MediaMarkt veya SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alırdım garanti.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.221 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #13 Tereddütlerinize katılıyorum ama risk almayan viski içemez.