41.000 TL'ye R5 7600 ve RTX 4070 sistem nasıldır?

Emeğin için sağ ol. Voltaj yetmez yerine kalitesiz mal endişesi var. 650W bence de gayet yeterli. Anakartlardan sen olsan hangisini seçerdin? VGA kullanmayacağım, artısı eksisi sence hangisi daha çok basıyor?

B650M-K olanda M.2 soğutucu var. Sırf onun hatrına 500 TL'den az ise seçilebilir. Yoksa en ucuzunu seçerdim. Gen 5 M.2 SSD alacak para mı var. :D

B650M-K olanda M.2 soğutucu var. Sırf onun hatrına 500 TL'den az ise seçilebilir. Yoksa en ucuzunu seçerdim. Gen 5 M.2 SSD alacak para mı var. :D
M-K'daki type-c 3.2 desteği de açıkcası daha çok dikkatimi çekti. Ve dediğin gibi soğutucu olması iyi. Anladığım kadarıyla bi soğutuculu bir soğutucusuz toplamda iki m2 slot var. Zaten benim de planım iki tane takmak. Kasanın frontpaneli de yanlış bakmadıysam 3.1 destekliyo yani her şekilde docking station kurabilir video datası aktarabilirim hdmi ile, çok sevindirici. Eğer stokta kalır ve zamlanmaz ise muhtemelen ay başı alacağım. Teşekürler :)

Son hali ile karar verdiğim sistemi bu şekilde bırakıyorum

1729528940609.png

M-K'daki Type-C 3.2 desteği de açıkçası daha çok dikkatimi çekti. Ve dediğin gibi soğutucu olması iyi. Anladığım kadarıyla bir soğutuculu bir soğutucusuz toplamda iki M.2 slot var. Zaten benim de planım iki tane takmak. Kasanın frontpaneli de yanlış bakmadıysam 3.1 destekliyor yani her şekilde docking station kurabilir video datası aktarabilirim HDMI ile, çok sevindirici. Eğer stokta kalır ve zamlanmaz ise muhtemelen ay başı alacağım. Teşekkürler :)

Son hali ile karar verdiğim sistemi bu şekilde bırakıyorum.

Eki Görüntüle 2334580

INNO3D X2 geçiş ücreti 30 TL'ye düşmüş. Çok daha iyi bir model. Onunla değiştirin. Normalde 700 tl civarıydı.
Desktop Screenshot 2024.10.21 - 19.45.07.89.png

Çok fark var mıdır? INNO'da belirttiğiniz Palit gibi desteklenen bir marka mıdır acaba? Daha iyise geçilir tabii, 30TL bir şey değil.

Marka olarak değil de model bazlı fark var. 40 serisinde INNO3D X2 modeli Palit Dual modelinden daha serin çalışıyor. Mesela ASUS'un giriş modeli Dual, Galax'ın giriş modeli 1Click OC 2X. ASUS daha iyi çıkıyor testlerde. Bu demek değilki Galax kötü. Her markanın giriş seviye ürünü var, hepsi eşit seviyede olmaz çünkü kullanılan malzeme vs değişiyor. Bazı modellerde 9 fan yaprağı kullanılırken bazılarında 11 fan yaprağı kullanılıyor. Veya kullanılan ısı borusu sayısı farklı oluyor. ASUS termal macun konusunda iyi mesela. Hepsinden kaliteli kullanıyor.

Marka olarak değil de model bazlı fark var. 40 serisinde INNO3D X2 modeli Palit Dual modelinden daha serin çalışıyor. Mesela ASUS'un giriş modeli Dual, Galax'ın giriş modeli 1Click OC 2X. ASUS daha iyi çıkıyor testlerde. Bu demek değilki Galax kötü. Her markanın giriş seviye ürünü var, hepsi eşit seviyede olmaz çünkü kullanılan malzeme vs değişiyor. Bazı modellerde 9 fan yaprağı kullanılırken bazılarında 11 fan yaprağı kullanılıyor. Veya kullanılan ısı borusu sayısı farklı oluyor. ASUS termal macun konusunda iyi mesela. Hepsinden kaliteli kullanıyor.
Tier listlerde dip dibeler dediğiniz gibi inno bir tık üstte, 30tl hak edebilir gibi
1729530236824.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı