41.000 TL'ye R5 7600X sistem alınır mı?

2. attığım linke bakabilirsiniz

Benim attığım biraz daha iyi diyebilirim çünkü yanında dijital soğutucu 1TB SSD 32 RAM geliyor.

Attığınız sistemde aynısını yapınca 44K gibi bir fiyata denk geliyor.

Ancak AMD tarafında da güzel sistemler var bu fiyata isterseniz atabilirim.

pardon attığınız link 4070 super sandım 7900gre amd'nin iyi bir ekran kartı konu sahibinin tercihine bağlı

yalnız 4070 Super 7900GRE'den daha iyi bir ekran kartı

FPS oyunları için alacağım bu sistemi hanginizin sistemine bakmalıyım

FPS oyunları için alacağım bu sistemi hanginizin sistemine bakmalıyım.

4070 Super daha iyi olur ayrıca DLSS Ray Tracing gibi özellikler çok daha önde tutuyor 4070 Super ekran kartını.

Ayrıca 4070 Super daha pahalı bir ekran kartı olduğu için hem daha fazla kar etmiş olursunuz hem de satarken daha yüksek fiyata satarsınız

Aralarında sadece 3 4 FPS oynuyor 4K farka değmez.
Ayrıca 7900GRE AMD'nin en iyi kartı falan değil.

Aralarında sadece 3 4 FPS oynuyor 4K farka değmez.
Ayrıca 7900GRE AMD'nin en iyi kartı falan değil.

En iyi ekran kartı olmadığını ben de biliyorum zaten yazmadım öyle bir şey ancak NVIDIA'da dediğim gibi çok daha fazla + var mesela DLSS 3.5 geldi
Kısacası aç DLSS'i bak keyfine

En iyi ekran kartı olmadığını ben de biliyorum zaten yazmadım öyle bir şey ancak NVIDIA'da dediğim gibi çok daha fazla + var mesela DLSS 3.5 geldi
Kısacası aç DLSS'i bak keyfine

DLSS 3.5 geldi ama AMD tarafında AFMF 2 Teknolojisi çıktı FPS'yi 2 katına kadar çıkartıyor yani DLSS gibi bir teknoloji sadece güncelleme alıyor şu an AMD tarafında hem FSR hem AFMF 2 ile çok daha yüksek FPS'ler alacak.

Ek olarak DLSS her oyunda açılmıyor bu durum AFMF 2'de yok.

en iyi ekran kartı yazmadım lütfen tam okuyun "7900GRE AMD'nin iyi bir ekran kartı" yazdım

AFMF 2 ile DLSS'i kıyaslamak pek mantıklı gibi durmuyor her türlü NVIDIA önde boşuna yorum yapmaya gerek yok bu konuda

Dostum sen benim yazdığımı okusana?
Ben sana hala en iyi ekran kartı yazdın falan demiyorum teknolojiyi anlatıyor.

Burada yazmışsın işte demedin mi? Ayrıca NVIDIA ile AMD'yi kıyaslamak hatta 4070 Super ekran kartı ile 7900GRE'yi kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamak kadar gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…