41 bin sıralama ile hangi üniversite yazılır?

uahs1

Hectopat
Daha fazla  
Hamda 34K gelen sıralamam OBP ile birlikte 41k geldi. OBP bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum. Yıldız makine yazacaktım ama OBP denen şey yüzünden yazamıyorum. 40k ya çevrem üniversite de yok ya 50k var ya 35k var. Mef gibi vakıf üniler gitmek istemiyorum. O kadar iyi yapıp bu sıralamayı vakıfla öldürmek istemiyorum. Ucakta da bir tane üniversite var ama 200klik adam da girebiliyor 50klik adamda(yanlış hatirlamiyorsam) o yüzden oraya gitmek istemiyorum benden kötü yapanla aynı ümide okucam tek fark onun parası var PC müh. Bir sende 200kdan 40 k ya kadar çekti yani niteliksiz bir üniversite de okumak ta istemiyorum sürekli en az 10k ileri atıyor. Herkes yazmak istiyor anormal şekilde. Sizce ne yazmaliyim? İl içi yazmak istiyorum hangi mühendislik yazsam. İşsizlik yaşamam ve bu sıralamaya yüzde 50 tıp gelir mi tıp ailem istiyor ve ücretleri ne kadar olur.

Ailene göre davranma pişman olursun ne istiyorsun hangi alansa onu yaz insan sevmediği işten 1 milyon TL kazansa da sevmezse verdiği karar pişmanlıktır.

Hocam konuyla alakasız olacak fakat ders çalışmaya adam gibi ne zaman başlamıştınız ve hangi programı takip ettiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gideceğiniz üniden çok bölüme odaklanın bence. Yoksa pişman olabilirsin.

Ailene göre davranma pişman olursun ne istiyorsun hangi alansa onu yaz insan sevmediği işten 1 milyon TL kazansa da sevmezse verdiği karar pişmanlıktır.

Ben de 37 bin yaptım kara kara düşünüyorum, yazmayı unutma bana da fikir olur.
Yazarım.

Hocam konuyla alakasız olacak fakat ders çalışmaya adam gibi ne zaman başlamıştınız ve hangi programı takip ettiniz?

Tercihler aciklandigi zaman sana önerim başta çok sıkma kendini 3 ay belli az da olsa bir düzene oturt 1 saat bile olsa bir gün bile 1 saat çalışmayı aksatma abartma çalışmayı ben orta son arası bayağı saldim hiç çalışmıyordum basta abarttığım için çalışmayı eğer salmasaydım daha iyi yer gelebilirdi.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kral, umarım istediğin gibi olur. Ben ya il dışı bir elektrik-elektroniğr gideceğim ya da Ankara'da makine müh okuyacağım.

Hangi üniversite hocam ben gazi makine düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…