41 ortalamayla sınıf geçilir mi?

AhmetM1

Decapat
Daha fazla  
10. sınıfa gidiyorum. 1 dönem toplam not ortalamam 48.7821 2. dönem toplam not ortalamam ise 41.1284, daha bazı sınavlar ve sözlüler girilmedi. Sizce geçebilir miyim?

10. sınıfa gidiyorum. 1 dönem toplam not ortalamam 48.7821 2. dönem toplam not ortalamam ise 41.1284, daha bazı sınavlar ve sözlüler girilmedi. Sizce geçebilir miyim?
İki dönemim ortalaması 50 altı olursa geçemezsin. 41 ortalama sözlülerle 52 ye çıkarsa ancak sınıf geçersin. Bu da pek mümkün değil.

2 dönemin ortalaması 89,9105 oluyor 100 olması gerekiyor. Şu anki haliyle geçemiyorsunuz sözlülerden sonra ne olur bilemiyorum.

1. dönem çalışmadın dostum tamam da, 10. sınıfta 2. dönemde 48'in üstüne 41'i nasıl yaptın çok merak ettim. Eğer ortalamanız 52'ye gelirse 2. dönem için geçersiniz, pek mümkün gözükmüyor. Not isteyin hocanızdan.

Nasıl becerdin dostum 10.sınıfta 48 ortalamayı hiç ilgilenmiyor musun derslerle çalışıpta olmuyorsa neyse ama üniversite sınavında pişman olursun hem altyapın olmaz hem OBP düşük gelir geçmek istiyorsanda hocalara yalvar.

2 dönemin ortalaması 45 gibi bir şey. Sözlülerle geçersin diye tahmin ediyorum.
İki dönemim ortalaması 50 altı olursa geçemezsin. 41 ortalama sözlülerle 52 ye çıkarsa ancak sınıf geçersin. Bu da pek mümkün değil.
Ortalama 41 değil yalnız, 45.

Hocalardan not isteyeceğim. Bu kadar düşük olmasının sebebi hasta olduğum içindi kendimi hiç derse veremiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…