A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 5 Haziran 2024 #11 AhmetM1 dedi: Hocalardan not isteyeceğim. Bu kadar düşük olmasının sebebi hasta olduğum içindi kendini hiç derse veremiyordum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, hastalık çalışmayla alakalı bir hastalık mı yoksa genel olarak bir hastalığınız var ve onun derdi yüzünden mi çalışamıyorsunuz?
AhmetM1 dedi: Hocalardan not isteyeceğim. Bu kadar düşük olmasının sebebi hasta olduğum içindi kendini hiç derse veremiyordum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, hastalık çalışmayla alakalı bir hastalık mı yoksa genel olarak bir hastalığınız var ve onun derdi yüzünden mi çalışamıyorsunuz?
AhmetM1 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #12 aabcc dedi: Geçmiş olsun, hastalık çalışmayla alakalı bir hastalık mı yoksa genel olarak bir hastalığınız var ve onun derdi yüzünden mi çalışamıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sağ olun genel olarak bir hastalığım var.
aabcc dedi: Geçmiş olsun, hastalık çalışmayla alakalı bir hastalık mı yoksa genel olarak bir hastalığınız var ve onun derdi yüzünden mi çalışamıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sağ olun genel olarak bir hastalığım var.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 5 Haziran 2024 #13 AhmetM1 dedi: Sağ olun genel olarak bir hastalığım var. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, 45 olduğunu ben unuttum. Not isteyin hocalarınızdan, geçersiniz. Hastalığınızı da söyleyin.
AhmetM1 dedi: Sağ olun genel olarak bir hastalığım var. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, 45 olduğunu ben unuttum. Not isteyin hocalarınızdan, geçersiniz. Hastalığınızı da söyleyin.
AhmetM1 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #14 aabcc dedi: Geçmiş olsun, 45 olduğunu ben unuttum. Not isteyin hocalarınızdan, geçersiniz. Hastalığınızı da söyleyin. Genişletmek için tıkla... Eğer bu konuyu açmasaydım daha kötü hissederdim kendimi şu an biraz daha iyi hissediyorum. Çok teşekkür ederim. aabcc dedi: Geçmiş olsun, 45 olduğunu ben unuttum. Not isteyin hocalarınızdan, geçersiniz. Hastalığınızı da söyleyin. Genişletmek için tıkla... Ben e-Okul'dan baktığımda 41.1284 gösteriyor neden acaba?
aabcc dedi: Geçmiş olsun, 45 olduğunu ben unuttum. Not isteyin hocalarınızdan, geçersiniz. Hastalığınızı da söyleyin. Genişletmek için tıkla... Eğer bu konuyu açmasaydım daha kötü hissederdim kendimi şu an biraz daha iyi hissediyorum. Çok teşekkür ederim. aabcc dedi: Geçmiş olsun, 45 olduğunu ben unuttum. Not isteyin hocalarınızdan, geçersiniz. Hastalığınızı da söyleyin. Genişletmek için tıkla... Ben e-Okul'dan baktığımda 41.1284 gösteriyor neden acaba?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.532 Çözümler 131 5 Haziran 2024 #15 AhmetM1 dedi: Ben e-Okul'dan baktığımda 41.1284 gösteriyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... 2. dönem ortalaman 41 zaten. Biz 1. ve 2. dönemin toplam ortalamasından bahsediyoruz 45 diye.
AhmetM1 dedi: Ben e-Okul'dan baktığımda 41.1284 gösteriyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... 2. dönem ortalaman 41 zaten. Biz 1. ve 2. dönemin toplam ortalamasından bahsediyoruz 45 diye.
AhmetM1 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #16 Şu an ortalamam 47.9950 3 tane sözlü 1 tanede sınavım girilmedi. Sizce ortalamam 51 olur mu?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.532 Çözümler 131 10 Haziran 2024 #17 AhmetM1 dedi: Şu an ortalamam 47.9950 3 tane sözlü 1 tanede sınavım girilmedi. Sizce ortalamam 51 olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer sözlüler ve sınav ortalamayı yükseltecek şekilde girilirse neden olmasın?
AhmetM1 dedi: Şu an ortalamam 47.9950 3 tane sözlü 1 tanede sınavım girilmedi. Sizce ortalamam 51 olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer sözlüler ve sınav ortalamayı yükseltecek şekilde girilirse neden olmasın?
AhmetM1 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #18 Arkadaşlar geçtim