Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 29 Kasım 2020 #11 Neden 144 Hz monitör koyduğunuzu merak ediyorum Kasayı bununla değiştirin. https://www.hepsiburada.com/dark-raider-3x12cm-rgb-fanli-tempered-glass-cam-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchraider-p-HBV00000V8QEC?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.79.6 PSU stokta yok. O anakart yurtdışından gelecek ve fiyatı 650 TL olacak. O paraya bunu alın. MSI B460M-A Pro Soket 1200 Ddr4 2933 Dvi Hdmi M.2 Usb 3.2 Matx : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI B460M-A Pro Soket 1200 Ddr4 2933 Dvi Hdmi M.2 Usb 3.2 Matx : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr O ekran kartında bir sıkıntı var gibi alırken kontrol edin.
Neden 144 Hz monitör koyduğunuzu merak ediyorum Kasayı bununla değiştirin. https://www.hepsiburada.com/dark-raider-3x12cm-rgb-fanli-tempered-glass-cam-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchraider-p-HBV00000V8QEC?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.79.6 PSU stokta yok. O anakart yurtdışından gelecek ve fiyatı 650 TL olacak. O paraya bunu alın. MSI B460M-A Pro Soket 1200 Ddr4 2933 Dvi Hdmi M.2 Usb 3.2 Matx : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI B460M-A Pro Soket 1200 Ddr4 2933 Dvi Hdmi M.2 Usb 3.2 Matx : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr O ekran kartında bir sıkıntı var gibi alırken kontrol edin.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 29 Kasım 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: O ekran kartında bir sıkıntı var gibi alırken kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi. Piyasaya göre düşük bir fiyat. Ya gerçekten insan olan, fırsatçılık yapmayan birisi ya da bozuk kartı itelemeye çalışan bir şahıs. Kayseri Mantısı dedi: Neden 144 Hz monitör koyduğunuzu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Sadece Valorant ve CS: GO oynadığını belirtmiş. Büyük ihtimalle bundan dolayı.
Kayseri Mantısı dedi: O ekran kartında bir sıkıntı var gibi alırken kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi. Piyasaya göre düşük bir fiyat. Ya gerçekten insan olan, fırsatçılık yapmayan birisi ya da bozuk kartı itelemeye çalışan bir şahıs. Kayseri Mantısı dedi: Neden 144 Hz monitör koyduğunuzu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Sadece Valorant ve CS: GO oynadığını belirtmiş. Büyük ihtimalle bundan dolayı.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #13 Lony111 dedi: Bana da öyle geldi. Piyasaya göre düşük bir fiyat. Ya gerçekten insan olan, fırsatçılık yapmayan birisi ya da bozuk kartı itelemeye çalışan bir şahıs. Sadece Valorant ve CS:GO oynadığını belirtmiş. Büyük ihtimalle bundan dolayı. Genişletmek için tıkla... CS:GO ve Valorant'ta 144 Hz çok fark ediyor ayrıca dediğiniz gibi belki bütçeyi biraz arttırıp 2.el güvenilir bir RX 570 alabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
Lony111 dedi: Bana da öyle geldi. Piyasaya göre düşük bir fiyat. Ya gerçekten insan olan, fırsatçılık yapmayan birisi ya da bozuk kartı itelemeye çalışan bir şahıs. Sadece Valorant ve CS:GO oynadığını belirtmiş. Büyük ihtimalle bundan dolayı. Genişletmek için tıkla... CS:GO ve Valorant'ta 144 Hz çok fark ediyor ayrıca dediğiniz gibi belki bütçeyi biraz arttırıp 2.el güvenilir bir RX 570 alabilirim.