Vatan Bilgisayarın gıcık sitesiyle anca bu kadarını yapabildim. Eğer kasa ve güç kaynağını ayrı ayrı alırsan muhtemelen 50-100 TL artırabilirsin. Aynı şekilde monitörü 2 MS tepki süresi olan Philips 227E4LHAB/00 modeli ile değiştirirsen de 300 TL civarı artırabilirsin. Keza anakartta da aynı, eğer en ucuz modeli alırsan yaklaşık 80-90 TL civarı kalıyor. Bu şekilde çok rahat bir biçimde aşağıdaki sistemi ve ya benzerini alabilirsin. Hatta paran artarsa sisteme HDD'de eklersen güzel olur. Şimdiden hayırlı olsun.
Düzeltme: Philips 227E4LHAB/00 modeli an itibari ile PC Toplama Sihirbazın da gözükmüyor. Ne yaptıkları belli değil. Galiba eski fiyatlı halini koymuşlardı sonradan düzelttiler. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 350 TL gibi bir fiyatı vardı ki şaşırmıştım zaten.
Ekran kartında haklısın da kasa ile alakalı FAN'larının çok sesli çalıştığı söyleniyordu forumda bir ara. Onun için ben pek sıcak bakmıyorum o kasaya. Tipi güzel ama.
Ekran kartında haklısın da kasa ile alakalı FAN'larının çok sesli çalıştığı söyleniyordu forumda bir ara. Onun için ben pek sıcak bakmıyorum o kasaya. Tipi güzel ama.