Mustafa aslan_21
Kilopat
Elimde tam olarak 4100 TL var bir sistem toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Elimde tam olarak 4100 TL var bir sistem toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun oynamak için: e spor ve hikaye oyunlarıİkinci el ihtimaliniz var ise arkadaşlar güzel bir şeyler toplayabilir. Bir de tam olarak ne için istiyorsunuz bilgisayarı? Bunu belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Örneğin e-spor oyunları (CS:GO, LOL) mı? Yoksa hikaye ağırlıklı (RDR2, GTA V) mı oyunlar oynayacaksınız? Yada sadece EBA girsin yeter mi?
Hocam e-spor oyunları için bir şeyler yapılabilir ancak hikaye oyunları ağırdır. Bütçenizi arttırmanız lazım. Sadece kasa içinse bu bütçe ucu ucuna olabilir ancak monitör de dahil istiyorsunuz biraz sıkıntı. Yani biraz arttırmanız lazım.Oyun oynamak için: e spor ve hikaye oyunları
Hocam forumdan bir arkadaşımızın hazırladığı şu blog ile işinizi görebilirsiniz. Burada her bütçeye sistem var. En ekonomik olanı bile size GTA V açıp akıcı bir şekilde oynatabilir. Buradan istediğiniz sistemi seçip tedarik edebilirsiniz. Sonra bir monitör alıp keyfinize bakabilirsiniz.Elimde tam olarak 4100 TL var bir sistem toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.