_RastgeleAdam
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ekleme yapmazsan 2. el ürün başını ağrıtır. Adam işlemciye ne kadar yüklenmiş, ne yapmış ne etmiş coin mi kazmış 24 saat render mi yapmış düşünürsün.
Kuracağımız bilgisiyarcı her şeyini kontrol eder, tamamen temizletip her şeyini yaptırırız.
Neyini kontrol edecek bilgisayarcı? Güvenmeyin millete.
Hocam dediğinize göre 2. el PC parçaları tamamen zararlı demek oluyor. Babamın yıllardır tanıdığı arkadaşları var; ne yapalım yani ölelimmi bütçemiz kısıtlı 2.el almak daha mantıklı.
Hayır, elinde imkan bulunurken gidip de 2. el almaman gerektiğini söylüyorum. 4300GE ile birçok oyunu oynayabilirsin.
Hocam boşverin onları. Anlamıyorlar işte. Ekleme yapmayacağım stoklar düzenlene kadar (6 ay civarı) diyorsunuz adamlar hala tek slotlu 8 GB RAM li, 240 GB SSD li PC ler öneriyorlar. 1. Si 8 GB RAM özellikle tek slot ise oyunlarda yetmiyor. 2. si 240 GB SSD dişinizin kovuguna bile yetmez eğer o tüm oyunları yukleyecekseniz. Eğer 5K ya cikabilecekseniz yukarda dediğim gibi yukarda attığım PC yi alabilirsiniz ki zaten ekran karti dışında tüm parçalar 0, ekran kartı da param güvende ile alınıyor yani hiçbir problemi olmadığını onaylarsa karşı tarafa para geçiyor. 4,1K da kalacaksaniz istediğiniz oyunları oynatan bir PC için anca Xeon X5650 li (Ryzen 5 1600 e aşağı yukarı denk) bilgisayar falan toplamamiz gerek. Çünkü amaç diğer parçaları ucuz ve performansli yapıp ekran kartina abanmak.WWE 2K16? WWE 2K17? WWE 2K21? PES 2021? PES 2020? Cyberpunk?
RAM tek slot mu ben mi yanlış görüyorum?Ekran kartı
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
SSD.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemciMasaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM 16 GB yapıp alın.Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Crucial Ballistix 16 GB 3000 MHz DDR4 BL16G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB 3000 MHz DDR4 BL16G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
PSU 600W.
FSP Hydro K 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İlanlar tam uyumlu mu bilmiyorum pazarlık yapmak size kalmış, toplam 4500 gibi rakam çıkıyor pazarlık yapıp indirebilirsiniz.
RAM tek slot mu ben mi yanlış görüyorum?