Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 3 Eylül 2021 #101 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki sisteme bakın. Fiyatlar biraz artmış olabilir o yüzden bunu söyledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki sisteme bakın. Fiyatlar biraz artmış olabilir o yüzden bunu söyledim.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #102 Korkmaz ahmet dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki sisteme bakın. Fiyatlar biraz artmış olabilir o yüzden bunu söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç kere söyledik yahu. Adam 6 ay içerisinde ekleme yapmayacak bu sıradada istediği oyunları oynamak istiyor o yüzden grafik kartlı bakıyoruz.
Korkmaz ahmet dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki sisteme bakın. Fiyatlar biraz artmış olabilir o yüzden bunu söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç kere söyledik yahu. Adam 6 ay içerisinde ekleme yapmayacak bu sıradada istediği oyunları oynamak istiyor o yüzden grafik kartlı bakıyoruz.
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 3 Eylül 2021 #103 Gumli05 dedi: Hocam kaç kere söyledik yahu. Adam 6 ay içerisinde ekleme yapmayacak bu sıradada istediği oyunları oynamak istiyor o yüzden grafik kartlı bakıyoruz. Genişletmek için tıkla... Okumamışım özür dilerim.
Gumli05 dedi: Hocam kaç kere söyledik yahu. Adam 6 ay içerisinde ekleme yapmayacak bu sıradada istediği oyunları oynamak istiyor o yüzden grafik kartlı bakıyoruz. Genişletmek için tıkla... Okumamışım özür dilerim.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #104 Korkmaz ahmet dedi: Okumamışım özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil konuda 11 sayfa olmuş ben olsam bende okumazdım
Korkmaz ahmet dedi: Okumamışım özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil konuda 11 sayfa olmuş ben olsam bende okumazdım
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 3 Eylül 2021 #105 Gumli05 dedi: Sorun değil konuda 11 sayfa olmuş ben olsam bende okumazdım Genişletmek için tıkla... Fakat o bütçeyle harici ekran kartlı iyi bir sistem toplanmaz.
Gumli05 dedi: Sorun değil konuda 11 sayfa olmuş ben olsam bende okumazdım Genişletmek için tıkla... Fakat o bütçeyle harici ekran kartlı iyi bir sistem toplanmaz.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #106 Korkmaz ahmet dedi: Fakat o bütçeyle harici ekran kartlı iyi bir sistem toplanmaz. Genişletmek için tıkla... Biliyoruz hocam bizde 2. elden şuradan buradan kısarak denkleştirmeye çalışıyoruz 2.elden direk kasa bakacağım şimdi abim laptopumu bıraktı bana
Korkmaz ahmet dedi: Fakat o bütçeyle harici ekran kartlı iyi bir sistem toplanmaz. Genişletmek için tıkla... Biliyoruz hocam bizde 2. elden şuradan buradan kısarak denkleştirmeye çalışıyoruz 2.elden direk kasa bakacağım şimdi abim laptopumu bıraktı bana
tolgatoksoy14 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #107 Gumli05 dedi: Fiyattan kısmak için yapmıştır umarım. Genişletmek için tıkla... Çok yanlış bir seçim.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #108 Kalan fiyata 8 GB RAM alıp takılırsa bu bayağı iyi hem GTX 970 eski olmasına rağmen GTX 1050 Ti'dan çok çok daha güçlü bir ekran kartı Gamimg Kasa Gtx 970 E. Karti i3 10. Nesil Ddr4 8 Ram 20 İnc Mont - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 950964148 tolgatoksoy14 dedi: Çok yanlış bir seçim. Genişletmek için tıkla... Evet ne yapalım bazı insanlar böyle
Kalan fiyata 8 GB RAM alıp takılırsa bu bayağı iyi hem GTX 970 eski olmasına rağmen GTX 1050 Ti'dan çok çok daha güçlü bir ekran kartı Gamimg Kasa Gtx 970 E. Karti i3 10. Nesil Ddr4 8 Ram 20 İnc Mont - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 950964148 tolgatoksoy14 dedi: Çok yanlış bir seçim. Genişletmek için tıkla... Evet ne yapalım bazı insanlar böyle
tolgatoksoy14 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #109 Korkmaz ahmet dedi: Fakat o bütçeyle harici ekran kartlı iyi bir sistem toplanmaz. Genişletmek için tıkla... Ben olsam toplardim ama işlemci aliexpressten olurdu. Ancak arkadaşın anlayıp anlamadığını bilmediğim için oradan önerme yapamıyorum pek fazla.
Korkmaz ahmet dedi: Fakat o bütçeyle harici ekran kartlı iyi bir sistem toplanmaz. Genişletmek için tıkla... Ben olsam toplardim ama işlemci aliexpressten olurdu. Ancak arkadaşın anlayıp anlamadığını bilmediğim için oradan önerme yapamıyorum pek fazla.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #110 tolgatoksoy14 dedi: Ben olsam toplardim ama işlemci AliExpress'ten olurdu. Ancak arkadaşın anlayıp anlamadığını bilmediğim için oradan önerme yapamıyorum pek fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşmasın bence AliExpress ile çıkacak bir hıyar sonra suçlu olacağız
tolgatoksoy14 dedi: Ben olsam toplardim ama işlemci AliExpress'ten olurdu. Ancak arkadaşın anlayıp anlamadığını bilmediğim için oradan önerme yapamıyorum pek fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşmasın bence AliExpress ile çıkacak bir hıyar sonra suçlu olacağız