4100 TL PC toplama

4100 TL PC önerisi bekliyorum. Hazır, toplama hiç fark etmez.

4500'e kadar zorlarım diyorsanız alınabilir ekipman ayrı alacaksanız bunda geliyor her şey kar edersiniz.

@phpman 2. El'den Ryzen 5 3500X veya Ryzen 5 2600 işlemcili toplamak daha mantıklı gibi.
4300GE'li sıfır APU sistem al, ileride de ekran kartı ekle kullan.

Ekleme yapamam dedim, mesajları okumursunuz?
Hocam onu siz soracaksınız ben sadece buldum, öncelikle, 4300 TL olur mu ve param güvende ile almak istiyorum yazın, fiyatı 4400 tlyede çıkartırsınız kabul etmezse, zaten param güvende 250 TL ve ücretsiz kargo.

Hayır hocam ben onu demiyorum. Adam isterse kargoya verebiliyor mu? Yani onu sordum öyle bir olay var mı demek istedim. Ama galiba isterse verebiliyor kargoya teşekkürler.

@phpman 2. El'den Ryzen 5 3500X veya Ryzen 5 2600 işlemcili toplamak daha mantıklı gibi.

Ekleme yapmazsan 2. el ürün başını ağrıtır. Adam işlemciye ne kadar yüklenmiş, ne yapmış ne etmiş coin mi kazmış 24 saat render mi yapmış düşünürsün.

Hocam yarın bilgisayarı açınca isterseniz, 2. el toplama yapmaya çalışırım ama attığım ilan gayet yeterli ve uygun.

Hocam param güvende ile alırsanız parayı yatırıyorsunuz ve para sahibinden.comda kalıyor sonra adamın 3 gün içinde kargoya vermesi gerekiyor vermesse paranızı geri alıyorsunuz, eğer adam kargoya verirse size geliyor sistem ve kontrol edersiniz her şey aynımı bir sorunu var mı vs. sonra onaylıyorsunuz ve para karşı tarafa geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…