4100 TL Sistem Toplama

tunahanarikan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bilgisayar toplamayı düşünüyordum, kısmet bugüneymiş. Çok anlamadığım için sizlerden fikir almak isterim. Oyun için alınacak bir bilgisayar olacak öncelikle. Sistem uyumu, performansı ne olur? 4100 lira olacak şekilde piyasanın alt fiyatında ekteki gibi bir sistem çıkardık. Ekran kartı, işlemci için önerilere açığım. Anakart şu an için belli değil ama hemen hemen o fiyatta bir anakart olacak. Desteklerinizi beklerim, teşekkürler.

111.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar;

Daha toplamadım araştırma yapıyorum ve çevremde ben de dahil olmak üzere anlayan kimse yok. Fiyat karşılaştırması yapınca internette de aynı media marktde de aynı fiyatlarda hemen hemen. Fiyat durumundan ziyade 5000 lira gibi bi bütçem var. Alacağım bilgiayarı uzun süre kullanmak istiyorum. Şöyledir ki bu bilgisayar hiç kapanmayacak cinsten. Sizlerden ricam 5000 liraya ne toplayabilirim ve pişman olmam. Anakarttan tutun işlemciye kadar bilgiye o kadar açım ki her yere bakmaya çalışıyorum ve yarın tekrar gidip netleştireceğim toplayacağım bilgisayarı. Yardımlarınızı beklerim.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı