Beyler sistemim bu. Yeni alacağım. Her oyunu ultrada very high oynamak istiyorum, oynanır mı ? Birde PC'yi vatandan alacağım. PC'yi vatandan mı toplatıyım? Çoğu kişi vatandan toplamamı söylüyor. Yani parçalarını vatandan alacağım ama vatana mı toplatıyım yoksa başka bir yere mi toplatıyım? Sistem:
Beyler sistemim bu. Yeni alacağım. Her oyunu ultrada very high oynamak istiyorum, oynanır mı ? Birde PC'yi vatandan alacağım. PC'yi vatandan mı toplatıyım? Çoğu kişi vatandan toplamamı söylüyor. Yani parçalarını vatandan alacağım ama vatana mı toplatıyım yoksa başka bir yere mi toplatıyım? Sistem:
Ben vatanda toplattım, iyi toplanması biraz da sana bağlı adamla iyi anlaşmıştık bugünkü montajdaki eleman iyi değil diye bir sonraki gün toplatmıştı toplanırken de ordaydım sıvı soğutma olsun kablo saklama olsun çok iyi iş çıkardılar. Sen mutlaka toplanırken orda ol önceden kablo saklamasını filan tembihle. Hiç sesini çıkarmazsan baştan savma yapabilirler.
Anakartınızı h97 gaming 3 olarak değiştirmelisiniz. SSD'yi yazılımsal açıdan sıkıntı çıkmaması için Samsung evo serisinden seçmeniz yararınıza olacaktır. Ayriyetten ekran kartında yanlış bir seçim yaptığınızı düşünüyorum. Tavsiyemde şudur;
Vallaha İstanbuldaysanız Topkapı'ya gidin orda çok güzel topluyorlar adamlar hep bizle ilgilendi kablo konusunda hiç bir şey söylemedik kasanın içini evde baktım çok güzel montaj yapmışlar. Ve 2. katta kafe var
Anakartınızı h97 gaming 3 olarak değiştirmelisiniz. SSD'yi yazılımsal açıdan sıkıntı çıkmaması için Samsung evo serisinden seçmeniz yararınıza olacaktır. Ayriyetten ekran kartında yanlış bir seçim yaptığınızı düşünüyorum. Tavsiyemde şudur;