4120 TL'ye Ryzen 5 2600 ve RX 580 hazır sistem alınmalı mı?

Ahkam falan kestiğim yok benim siz sanırım kavga etmek istiyorsunuz yok sallama yok şöyle böyle pardon ama hayırdır çocuk yok karşınızda?
Çocuk olmayınca doğru olmuyorsun maalesef. Kavga etmeyi isteyen yok burada, bir bilgi hatası var onu düzeltmeye çalışıyoruz. Bu arada bağlaç olan de ve ki eklerinin yazımını araştırmanı şiddetle tavsiye ederim, iletilerini okurken kanser oldum.

Şu anda kullandığım sistem.
MSI b450 tomahawk - Ryzen 5 2600 - Asus rog strix rx 580 8g - 2x8gb 2400mhz ram

Lütfen boş konuşma.

Armor serisi bir ekran kartı tavsiye etmem. Ayrıca kasa çöp, hdd yerine de sdd almalısın.

Sen nasıl karaktersin, nasıl bir megolamansın anlamadım ki çocuk? İnsanlara kibar konuşun, kibar olmayan çocuk.

Benim tavsiyem bu paralara sistem diziyorken tercihini iyi belirlemelisin. Ülkemizde sistem dizmek pahalı ve lüks bir ihtiyaç olduğu için bu olayı bir kere yapacağını unutma. Yani demek istediğim 4000-4500 ₺ bandında bir sistem yerine 5000 bandında daha iyi bir sistem dizmek senin için daha faydalı olacak. Çünkü bu parayı bir kez vereceksin ve uzun yıllar kullanmak isteyeceksin. Rx 580'li bir sistem yerine Gtx 1660Ti'li bir sistem alabilirsin mesela aradaki FPS değerleri yarı katı fazla. Bu şimdi bir anlam ifade etmeyebilir ama 2-3 yıl sonra Rx580'li sistemini yenileme ihtiyacı doğarken Gtx 1660Ti ekran kartın seni hala idare ediyor olacak. Arada 700₺ fark var ama ileriye dönük bir yatırım olduğu için tercih edilebilir bu yöntem. Aynı sistemde sadece ekran kartını yüksek model alman iyi olabilir.

İnsanlara kibar konuşun, kibar olmayan çocuk.
Konuyu dağıtıp sırf bana getirdin ya, helal olsun yani. Kibarlık hakedene karşıdır, bilmediği konuda yorum yapıp üstüne ısrar edip karşısındakileri yaşlarını bilmediği halde yaşlariyla yargılayanlara kibar olmam, kimse kusura bakmasın. Çocuk demene de yorum yapmayacağım, yarası olan gocunur. İlla çocuk demek istiyorsan gel yüzyüze çay içelim, ondan sonra de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…