Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Haziran 2018 #1 4133 MHz RAM desteli ankartlara 3200 MHz RAM takılır mı? Genişletmek için tıkla... Takılır. Anakartın desteklediği frekansın üstünde bellek takmak sıkıntı çıkartabilir. Ama altında takmak sorun teşkil etmeyecektir. Burada zaten 4133 MHz RAM desteği bir olan anakart, 2133 MHz ila 4133 MHz arasını destekliyordur.
4133 MHz RAM desteli ankartlara 3200 MHz RAM takılır mı? Genişletmek için tıkla... Takılır. Anakartın desteklediği frekansın üstünde bellek takmak sıkıntı çıkartabilir. Ama altında takmak sorun teşkil etmeyecektir. Burada zaten 4133 MHz RAM desteği bir olan anakart, 2133 MHz ila 4133 MHz arasını destekliyordur.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Haziran 2018 #2 Desteklediği frekansın üstünde bir değerdeki belleği takarsak ne gibi sorun olur?
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2018 #3 rtakak dedi: Desteklediği frekansın üstünde bir değerdeki belleği takarsak ne gibi sorun olur? Genişletmek için tıkla... Desteklediği en son frekansta çalıştırır.
rtakak dedi: Desteklediği frekansın üstünde bir değerdeki belleği takarsak ne gibi sorun olur? Genişletmek için tıkla... Desteklediği en son frekansta çalıştırır.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Haziran 2018 #4 ProfTech dedi: Desteklediği en son frekansta çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Bu bir sorun mu? Bunu biliyorum zaten. Recep Baltaş dedi: Anakartın desteklediği frekansın üstünde bellek takmak sıkıntı çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... Bundan dolayı sordum.
ProfTech dedi: Desteklediği en son frekansta çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Bu bir sorun mu? Bunu biliyorum zaten. Recep Baltaş dedi: Anakartın desteklediği frekansın üstünde bellek takmak sıkıntı çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... Bundan dolayı sordum.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2018 #5 rtakak dedi: Bu bir sorun mu? Bunu biliyorum zaten. Bundan dolayı sordum. Genişletmek için tıkla... 2. seçenek çalıştırmaz her halde. Ya da mavi ekran alırsın.
rtakak dedi: Bu bir sorun mu? Bunu biliyorum zaten. Bundan dolayı sordum. Genişletmek için tıkla... 2. seçenek çalıştırmaz her halde. Ya da mavi ekran alırsın.
S sevgiicin Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 352 17 Kasım 2022 #6 Arakdaşım bence söylenenlere inanma. Desteklenmiyorsa alma diyorlar. Desteklemez diyorlar oysa böyle bir şey yok. İspat: https://www.technopat.net/sosyal/ko...hz-ram-calistiriyorum-bu-bir-sans-mi.2245891/ Yabancı formlara bak bence.
Arakdaşım bence söylenenlere inanma. Desteklenmiyorsa alma diyorlar. Desteklemez diyorlar oysa böyle bir şey yok. İspat: https://www.technopat.net/sosyal/ko...hz-ram-calistiriyorum-bu-bir-sans-mi.2245891/ Yabancı formlara bak bence.