4160 ve SSD Mi 4460 Mı?

Kaan Çalışkan

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi 4160 ve SSD mi yoksa 4460 mı? Ekran kartım Gtx 750 Ti, 4160 ile tam performans kullanır mıyım?

Screenshot_2015-09-25-19-52-32.png

Ssd olarak bu olabilir.

SSD sonrada alabilirsin işlemciyi değiştirmek o kadar kolay değil.
Devamlı devamlı para veremem ben o yüzden. Alacam kullanacam o ayarda olacak. Ekran Kartını değiştirmeyecem bida bida. 4160 beni idare ederse gta 5de felan sorun çıkartmazsa bana yeter o yüzden 4460 yerine 4160 ve ssd almak bana daha avantajlı gibi ama yinede sizin fikirlerinizi sormak istedim.

İşlemci değiştirmek kolay değil demiş arkadaş sizde üstüne devamlı devamlı para veremem demişsiniz. İ3 4160 ın şurda 1-2 senesi var multiplayer oyunlarda 4460 alıp 3-4 sene kullanmak varken 4160 da neyin nesi. SSd ucuzada var.

Devamlı devamlı para veremem ben o yüzden. Alacam kullanacam o ayarda olacak. Ekran Kartını değiştirmeyecem bida bida. 4160 beni idare ederse gta 5de felan sorun çıkartmazsa bana yeter o yüzden 4460 yerine 4160 ve ssd almak bana daha avantajlı gibi ama yinede sizin fikirlerinizi sormak istedim.

Ekran kartını değiştirmeyeceksen yada şöyle söylim bir daha harcama yapmayacaksan i3 4160 + ssd alabilirsin. i3 4160 750ti ekran kartına sorun çıkarmaz ama şöyle bir risk var atıyorum 2 sene sonra gta 6 çıkar sen ssd i3 4160 ile sadece video izlerken i5 4460 low ayarda olsa oynar.

İşlemci değiştirmek kolay değil demiş arkadaş sizde üstüne devamlı devamlı para veremem demişsiniz. İ3 4160 ın şurda 1-2 senesi var multiplayer oyunlarda 4460 alıp 3-4 sene kullanmak varken 4160 da neyin nesi. SSd ucuzada var.
Peki biraz bekleyip skylake 6400 alsam fiyat neredeyse aynı olacak. Ne dersin?

Peki biraz bekleyip skylake 6400 alsam fiyat neredeyse aynı olacak. Ne dersin?

Skylake sadece işlemciyle fiyat farkı hesabı yanlış olur içerinde anakart var ram var yani daha külfetli olur arada baya bir fiyat oynar nerden baksan 600 TL felan.

Beyler öyle diyorsunuzda harddiskim çok eski :D hdd almak yerine ssd alıyım onu kullanıyım diyordum bende Gtx 750 Ti ile 4160 tam kullandırırsa bana yeter
Anakart almadım skylake bana pahalı patlayacak gibi. Vazgeçtim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı