4175TL ikinci el sistem tavsiyesi

Makaleler
4
Dostlar ben burada İstanbul'da yaşayan birisine mümkün olduğunca elden alabileceği ilanları listelemeye çalıştım.
Öte yandan bambaşka şehirlerde daha uygun fiyatlar olabilir fakat ben daha güvenli olması açısından tek bir şehir düşündüm.

10100F işimizi fazlasıyla görecek.

M2 desteği var, anakart konusunda daha ucuz seçenekler yok maalesef. Anakartımız sadece 3 aylık, gayet temiz görünüyor.

Müthiş bir kasa olmasa da işimizi görecek.

İdareten tek modül alın, zaten popüler RAM'ler bunlar çiftlersiniz sonra.

Fazladan depolama için SSD+HDD çözümünü kullanıyoruz. Böylece sistem seri açılacak fakat depolama sıkıntısı da çekmeyeceğiz.

Bilerek sistemi güncel toplamaya çalıştım ki, PSU konusunda daha pahalı çözümlere gitmeyelim. Ek olarak GTX 980 için korkulacak bir durum yokmuş, kart 165W tüketiyor gayet yeterli.

Gelelim ekran kartına, biliyorsunuz piyasa berbat ve kart bulmak zor. Ancak ben nispeten fiyatını hak edecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Ne yazık ki İstanbul'da değil ilan, fakat satıcı gerçekten düzgün birine benziyor GET açabileceğini düşünüyorum.
Sistem bu şekilde 4175TL. Güncel oyunları rahatlıkla yüksek ayarlarda 60+ FPS oynatacak şekilde.
Parçaların yeni az kullanılmış olmasına dikkat etmeye çalıştım satıcılarının tabirlerine göre. Ben bilemeyeceğim, siz gidip test edeceksiniz.

M2 SSD tercih etmek isterseniz 1152TL'ye düşüyor.
Ek olarak kasayı da 230TL civarı ekleyerek sıfır alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı