- Makaleler
- 4
Dostlar ben burada İstanbul'da yaşayan birisine mümkün olduğunca elden alabileceği ilanları listelemeye çalıştım.
Öte yandan bambaşka şehirlerde daha uygun fiyatlar olabilir fakat ben daha güvenli olması açısından tek bir şehir düşündüm.
www.sahibinden.com
10100F işimizi fazlasıyla görecek.
www.sahibinden.com
M2 desteği var, anakart konusunda daha ucuz seçenekler yok maalesef. Anakartımız sadece 3 aylık, gayet temiz görünüyor.
www.sahibinden.com
Müthiş bir kasa olmasa da işimizi görecek.
İdareten tek modül alın, zaten popüler RAM'ler bunlar çiftlersiniz sonra.
www.n11.com
www.trendyol.com
Fazladan depolama için SSD+HDD çözümünü kullanıyoruz. Böylece sistem seri açılacak fakat depolama sıkıntısı da çekmeyeceğiz.
www.n11.com
Bilerek sistemi güncel toplamaya çalıştım ki, PSU konusunda daha pahalı çözümlere gitmeyelim. Ek olarak GTX 980 için korkulacak bir durum yokmuş, kart 165W tüketiyor gayet yeterli.
www.sahibinden.com
Gelelim ekran kartına, biliyorsunuz piyasa berbat ve kart bulmak zor. Ancak ben nispeten fiyatını hak edecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Ne yazık ki İstanbul'da değil ilan, fakat satıcı gerçekten düzgün birine benziyor GET açabileceğini düşünüyorum.
Sistem bu şekilde 4175TL. Güncel oyunları rahatlıkla yüksek ayarlarda 60+ FPS oynatacak şekilde.
Parçaların yeni az kullanılmış olmasına dikkat etmeye çalıştım satıcılarının tabirlerine göre. Ben bilemeyeceğim, siz gidip test edeceksiniz.
www.teknobiyotik.com
M2 SSD tercih etmek isterseniz 1152TL'ye düşüyor.
Ek olarak kasayı da 230TL civarı ekleyerek sıfır alabilirsiniz.
www.akakce.com
Öte yandan bambaşka şehirlerde daha uygun fiyatlar olabilir fakat ben daha güvenli olması açısından tek bir şehir düşündüm.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İdareten tek modül alın, zaten popüler RAM'ler bunlar çiftlersiniz sonra.
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
WD WD Blue 3,5 SATA III 6Gb/s 1TB 64MB WD10EZRZ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WD WD Blue 3,5 SATA III 6Gb/s 1TB 64MB WD10EZRZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
NVIDIA GeForce GTX 980 - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 919136241
NVIDIA GeForce GTX 980 - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Ne yazık ki İstanbul'da değil ilan, fakat satıcı gerçekten düzgün birine benziyor GET açabileceğini düşünüyorum.
Sistem bu şekilde 4175TL. Güncel oyunları rahatlıkla yüksek ayarlarda 60+ FPS oynatacak şekilde.
Parçaların yeni az kullanılmış olmasına dikkat etmeye çalıştım satıcılarının tabirlerine göre. Ben bilemeyeceğim, siz gidip test edeceksiniz.
Kingston A2000 500GB 2200MB/2000MBs NVMe PCIe M2 SSD (SA2000M8/500G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Ek olarak kasayı da 230TL civarı ekleyerek sıfır alabilirsiniz.
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Son düzenleme: