419 TL'ye Elden Ring alınır mı?

Oyun fiyatına değiyor oynamak istiyorsan alabilirsin.

Alınmaz. 400 liraya oyun alınmaz. Ülke öyle bir duruma geldi ki insanlar "400 liraya böyle oyun bulamazsın" diyor. İlginç gerçekten.

Oyunlar şu an da tam olarak yurt dışı fiyatı ile satılmıyor ülkemizde. 60 dolar 1.120TL yapıyor, oyun ne kadar? 600TL indirim ile 419TL'ye düşmüş. Yani evet fiyatı çok iyi.

400 TL bir oyun için normal demişte birçok arkadaş. 200'den fazla orijinal oyunum var toplasan 400 ödemedim :) tabii delisi iseniz bu türün zaten boşuna sormayın alın gitsin keyfini çıkarın.

1672772836265.png

Merhaba, ben kış indirimlerinde Elden Ring almak istiyorum fakat fiyatı bayağı pahalı. Sizce almaya değer mi? 419 TL fazla gibi geliyor düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şahsen bende almayı düşündüm çünkü yılbaşından sonra büyük ihtimalle zam gelecek ancak ben tercihimi RDR 2 Cyberpunk gibi oyunlarda kullandım. Gönül rahatlığıyla alabilirsin yüzlerce saat oynanabilen bir oyun.

Yaklaşık 1 aydır para biriktiriyorum yani değer değil mi?

Dediğim gibi oyun fiyatının hakkını veriyor. Fakat seni sarıp sarmayacağını bilemeyeceğim. İstiyorsan biraz videolarına falan bakın.

400 TL bir oyun için normal demişte birçok arkadaş. 200'den fazla orijinal oyunum var toplasan 400 ödemedim :) tabii delisi iseniz bu türün zaten boşuna sormayın alın gitsin keyfini çıkarın.

Eki Görüntüle 1622183

Günümüz ekonomisinde 400TL Para değil.

Ben Sekiro ile başladım fakat ilk bossu bile geçemediğim için iade ettim Sekiro'yu. Elden Ring'i aldığımda da böyle olur mu diye düşündüm fakat beni çok zorlamadı ve gerçekten harika bir oyun Elden Ring kesinlikle oynamanızı öneririm. Bosslar sıkıntılı ama öldürünce de bossun arkasından n*h çekmek çok zevkli.

Ben Sekiro ile başladım fakat ilk bossu bile geçemediğim için iade ettim Sekiro'yu. Elden Ring'i aldığımda da böyle olur mu diye düşündüm fakat beni çok zorlamadı ve gerçekten harika bir oyun Elden Ring kesinlikle oynamanızı öneririm. Bosslar sıkıntılı ama öldürünce de bossun arkasından n*h çekmek çok zevkli.
Oyunun atmosferi biraz geriyor beni. Bu yüzden az da olsa çekiniyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı