Amd Ryzen 7 5800x3d 3.4ghz 96mb 105w 8 Çekirdek Am4 Tray Işlemci - Fiyatı, Yorumları
Amd Ryzen 7 5800x3d 3.4ghz 96mb 105w 8 Çekirdek Am4 Tray Işlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Apacer Panther Black-gold 32gb 2x16gb 3200mhz Cl16 Ddr4 Gaming Ram (AH4U32G32C28Y7GAA-2) - Fiyatı, Yorumları
Apacer Panther Black-gold 32gb 2x16gb 3200mhz Cl16 Ddr4 Gaming Ram (AH4U32G32C28Y7GAA-2) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
NZXT H510 Flow White Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H510 Flow White Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bilgisayar Bileşen :: SSD - Katı Hal Sürücü :: KINGSTON FURY RENEGADE SFYRS/1000G 1TB SSD 7300-6000MB/S M2 NVME GEN4
KINGSTON FURY RENEGADE SFYRS/1000G 1TB SSD 7300-6000MB/S M2 NVME GEN4elmacik.com
Böyle bir şey düşünülebilir. Aşağı yukarı elde +1000TL kalıyor, onunla birlikte istersiniz daha kaliteli bir RAM veya kozmetiğini beğendiğiniz bir kasa tercih edebilirsiniz. Veya 1000W bir PSU alabilirsiniz;
FSP 1000w 80 Gold Hydro G Pro Güç Kaynağı (PSU) Hg2-1000 - Fiyatı, Yorumları
FSP 1000w 80 Gold Hydro G Pro Güç Kaynağı (PSU) Hg2-1000 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu sisteme yakışan 4K bir monitördür ama monitör fiyatları çok uçuk maalesef. Kesinlikle çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama tavsiye isterseniz şunlar olabilir;Çok teşekkür ederim. Önerebileceğiniz monitör var mı? Sanırım tek eksik o kaldı
4k fazla kaçmazmı? Birde 27 inç biraz fazla uçuk olmuş fiyatıda cabası. Belki 2k veya 1080p monitör alınabilir.Hocam bu sisteme yakışan 4K bir monitördür ama monitör fiyatları çok uçuk maalesef. Kesinlikle çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama tavsiye isterseniz şunlar olabilir;
Yine de monitörü bilen birine sormak gerekebilir.
Hocam 4K'nın fazla kaçacağını zannetmiyorum. RX 6950XT, AMD'nin -7900XTX modelini saymazsak- piyasadaki amiral gemisi. Kesinlikle 4k kartı ama fiyat konusunda dediğinize katılıyorum. 1080P bu karta biraz düşük kaçar ama 2K da uygundur.4k fazla kaçmazmı? Birde 27 inç biraz fazla uçuk olmuş fiyatıda cabası. Belki 2k veya 1080p monitör alınabilir.
Birde 27 inç bence çok fazla 23 inç kullanıyorum ve daha büyüğünü kullanmam sanırım. Çok büyük olur.Hocam 4K'nın fazla kaçacağını zannetmiyorum. RX 6950XT, AMD'nin -7900XTX modelini saymazsak- piyasadaki amiral gemisi. Kesinlikle 4k kartı ama fiyat konusunda dediğinize katılıyorum. 1080P bu karta biraz düşük kaçar ama 2K da uygundur.
Yani monitör hakkında çok iddialı değilim, hocamın bütçesi uygunsa 4K monitör alabilir. Değilse ve bütçe verirse daha farklı alternatifler üretilebilir.Birde 27 inç bence çok fazla 23 inç kullanıyorum ve daha büyüğünü kullanmam sanırım. Çok büyük olur.
Televizyon kadar birşey 27 inç.
Artic Liquid Freezer'ın 280mm modeli kullanılabilir.Gigabyte Aorus Radeon RX 6900 XT Xtreme Waterforce WB 16G Ekran Kartı
Gigabyte Aorus Radeon RX 6900 XT Xtreme Waterforce WB 16G Ekran Kartı GV-R69XTAORUSX WB-16GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ASUS Prime X570-P AMD X570 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Geç döndüğüm için kusurbakmayın yurt dısından stok arıyordum. bu ürünler birbirine uyumlumudur? yada önerebiliceğiniz ürün varmı? yurt dışından almayı düşünüyorum tüm parcaları o zaman 32 bin tl ye denk gelıyor. sogutucu ve ekran kasa eksiğim var önerebiliceğiniz ürün varmı ? 2k möniter daha uygun olucaktır bütceme
ekran kartı bu olucak.MSI RADEON RX 6900 XT GAMING X TRIO 16GB GDDR6 256bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI RADEON RX 6900 XT GAMING X TRIO 16GB GDDR6 256bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER MASTERBOX MB520 Akrilik ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daArtic Liquid Freezer'ın 280mm modeli kullanılabilir.
Phanteks P500A, Lian Li Lancool'un MESH modellerine bakılabilir.