Çok çekirdekli çağda, DDR5’in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU’nuzun verileri kolaylıkla hızlı bir şekilde almasını sağlar. İster oyun oynayın, ister içerik oluşturun, 100 sekme açın veya…
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4×4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND’ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik oluşturma gibi…
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.
www.gaming.gen.tr
Almayı düşündüğüm parçalar bunlar, son anda vazgeçmezsem bir iki güne almayı düşünüyorum. Var mı daha iyi öneriniz? Elimde Cooler Master Masterliquid ML240L V2 sıvı soğutucu var ve uyup uymadığından tam emin değilim ama ne olur ne olmaz diye upgrade kitini de almak istiyorum.
Önerilere açığım. Diğer kasayı da burada veya başka bir yerde satarım muhtemelen. Monitör 1080p 360 Hz kullandığım için şu anlık değiştirmeyi düşünmüyorum, belki ileride 2K geçerim veya böyle devam ederim.
Çok çekirdekli çağda, DDR5’in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU’nuzun verileri kolaylıkla hızlı bir şekilde almasını sağlar. İster oyun oynayın, ister içerik oluşturun, 100 sekme açın veya…
Evet hocam bende bunu çok düşündüm, acaba gereksiz yere para mı harcıyorum diye çok düşündüm ancak almaya karar verdim. Sistem benim olacak ve yarısını ödeyeceğim. Diğer yarısı başka bir yerden ödenecek ortalama 21K vermiş olacağım ve diğer kasamı da satarak bunu daha da düşürmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2130732
Aynı sistemi bu şekilde 1.5K farkla alabilirsiniz Super olarak. Elinizdeki sıvı soğutma uyuyorsa sistemle gelen soğutmayı da satarsınız.
Bence en mantıklısı elinizdeki parçaları satıp elinize daha da geçen bütçe ile DDR5 sistem kurmanız.
Hatta 2.elden sağlığı yüksek SSD ve ekran kartı alıp diğer soketleri daha da tavan yapabilirsiniz.
Bence en mantıklısı elinizdeki parçaları satıp elinize daha da geçen bütçe ile DDR5 sistem kurmanız.
Hatta 2.elden sağlığı yüksek SSD ve ekran kartı alıp diğer soketleri daha da tavan yapabilirsiniz.