42-45 bin TL Ryzen sistem önerisi

Bütçe
42000

beko588

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda 42 bin bütçe ile ekran kartı hariç bir sistem toplayacağım. Bazı parçalarında karar kılmış olsam da arada kaldığım veya karar veremediğim bileşenler var o yüzden burada konu açtım.

Belirlediğim parçalar şu şekilde;

-R7 7800x3D işlemci.
-Artics Liquid Freezer II 360mm AiO cooler.
- G.Skill flare X5 2x16 GB 5600MHz DDR5 CL36 RAM.
-Samsung 980 Pro 1TB.
-Ekran kartı olarak 3080 (buradaki 42 bin TL bütçeye dahil değil)

Kasa konusunda Lian Li 216 ve Cooler Master TD500 V2 modellerini beğendim fakat forumda dolaşırken Artics Liquid II soğutmanın radyatörü büyük olduğu ve buna uygun kasaların az olduğu yazılmış. Aynı zamanda aldığım kasayı uzun süre değiştirmek istemiyorum. O yüzden mevcut olarak piyasadaki en büyük ekran kartının bile sığabileceği bir kasa almak istiyorum.

Anakart ve PSU belirsiz, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçede sarkmalar olabilir, 45 bin bandını geçmeyecek şekilde olursa dinleyebilirim.

@Uchiha Shisui @NextGenCeo

Yardımcı olabilecek kimse yok mu? 😞

Güncel bütçe 50k

Son düzenleme:
Merhaba, yakın zamanda 42 bin bütçe ile ekran kartı hariç bir sistem toplayacağım. Bazı parçalarında karar kılmış olsam da arada kaldığım veya karar veremediğim bileşenler var o yüzden burada konu açtım.

Belirlediğim parçalar şu şekilde;

-R7 7800x3D işlemci.
-Artics Liquid Freezer II 360mm AiO cooler.
- G.Skill flare X5 2x16 GB 5600MHz DDR5 CL36 RAM.
-Samsung 980 Pro 1TB.
-Ekran kartı olarak 3080 (buradaki 42 bin TL bütçeye dahil değil)

Kasa konusunda Lian Li 216 ve Cooler Master TD500 V2 modellerini beğendim fakat forumda dolaşırken Artics Liquid II soğutmanın radyatörü büyük olduğu ve buna uygun kasaların az olduğu yazılmış. Aynı zamanda aldığım kasayı uzun süre değiştirmek istemiyorum. O yüzden mevcut olarak piyasadaki en büyük ekran kartının bile sığabileceği bir kasa almak istiyorum.

Anakart ve PSU belirsiz, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçede sarkmalar olabilir, 45 bin bandını geçmeyecek şekilde olursa dinleyebilirim.

@Uchiha Shisui @NextGenCeo

Yardımcı olabilecek kimse yok mu? 😞

Güncel bütçe 50k
https://www.amazon.com.tr/B650-PLUS-2-5Gbit-Desteği-PROTECTION-Armoury/dp/B0BHHY3M7L?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

Bunlara bir bakabilirsiniz

https://www.amazon.com.tr/B650-PLUS-2-5Gbit-Desteği-PROTECTION-Armoury/dp/B0BHHY3M7L?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

Bunlara bir bakabilirsiniz
Anakart linkle gelmedi malesef kopyala yapıştır yapabilirsiniz

Bunlara bir bakabilirsiniz.

Anakart linkle gelmedi maalesef kopyala yapıştır yapabilirsiniz.

Sistemi bugün topladım hocam kasa Lian Li III PSU olarak ise MSI MAG 850G aldım bakalım artık gelmesini bekliyorum siparişlerin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı