Monitör hariç 42-48k arası bir sistem toplamayı düşünüyorum. Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj şu sistemde kişiselleştirme yapıp almayı düşündüm. Bu sistem hakkında yorumlarınız ve varsa başka sistem önerileriniz varsa bekliyorum. Aynı zamanda 2K monitör önerileriniz varsa önerebilirsiniz.
Monitör hariç 42-48k arası bir sistem toplamayı düşünüyorum. Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj şu sistemde kişiselleştirme yapıp almayı düşündüm. Bu sistem hakkında yorumlarınız ve varsa başka sistem önerileriniz varsa bekliyorum. Aynı zamanda 2K monitör önerileriniz varsa önerebilirsiniz.
Shark 7A bu bütçede benim gördüğüm en uygun fiyatlı sistem. Diğer siteleri de inceleyebilirsiniz tabii ama dediğim gibi bana kalırsa en iyisi. Eğer oyun için alıyorsanız işlemciyi 7500F seçip ekran kartını 4070 Ti Super'e yükseltebilirsiniz.
Shark 7A bu bütçede benim gördüğüm en uygun fiyatlı sistem. Diğer siteleri de inceleyebilirsiniz tabii ama dediğim gibi bana kalırsa en iyisi. Eğer oyun için alıyorsanız işlemciyi 7500F seçip ekran kartını 4070 Ti Super'e yükseltebilirsiniz.
Hocam anakart konusu bir araştırın isterseniz benim de pek bilgim veya tecrübem yok. BIOS'un güncelleme alması, güncellemelerin geliş hızı vs. önemli olabiliyor. BIOSTAR nasıldır bu konularda bilemiyorum. Ama seçtiğiniz model fiyat performans olarak iyi. 4 RAM slotu 2 tane gen 4 M.2 slotu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kalan sistem gayet güzel görünüyor. Sadece kasa konusunda fanların Rainbow olduğunun farkındasınız değil mi? Yani sadece tek modu var. Herhangi bir özelleştirme yapamıyorsunuz. Ledleri açıp kapatabilirsiniz sadece.