42.5 numara ayakkabı giyen birisine 43.5 nasıl olur?

Merhaba, 42.5 numara ayakkabı almıştım ancak azıcık sıkıyordu iade ettim. Ayakkabının sanırım 43 1/3'ü yok bende mecburen 43.5 alacağım. Çok mu büyük olur? Ayakkabı forum mid.

Eğer aldığın yerde bir beden tablosu varsa, 42.5 ve 43.5 numaralarının kaç santimetre olduğuna bakabilirsin. Daha sonra, günün sonunda ayağını bir A4 kağıdına yerleştir, ayağının arkasına ve en uç noktasına birer çizgi çek ve bu iki çizgi arasındaki mesafeyi cetvelle ölç. Eğer 43.5 numara ayak uzunluğuna yakınsa, satın almanda bir sorun olmaz. Üstelik iade seçeneği de var, en kötü ihtimalle geri iade edebilirsin.

Boy olarak sıkıntısı yoktu üstü sıkıyordu.

Ayakkabıcıda çalışmış biri olarak söylüyorum baş parmağın ile ayakkabının ucu arasında 1 parmaktan az boşluk olmalı yoksa ayakkabı kendini salar, çirkin bir görüntü yaratır ve hızlı bozulur 1 numara deyip geçme başta güzel durur sonra çirkinleşir, 42.5 giyiyorsan 42.5 al.

Şuanda ayağımda VS Pace 42 var ancak Forum Mid 42.5 üstten ayağımı sıkıyor. Ya 42.5 var ya da 43.5 var mecbur 43.5 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…