42.750 TL'ye Dragos R5 7600 RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

fundayolcu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bir sistem topladım. Benzerini mahalle bilgisayarcisinda gördüm ve almak istiyorum.
Dragos Ryzen 5 7600 16 GB DDR5 512 GB NVMe 8 GB RTX4060 Ti 27 İnç 165Hz ekran
Fiyat 42.750 TL. Sizce fiyat iyi mi ve sistem hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231227_004538_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20231227_004538_WhatsApp.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 66
Sabah 8 akşam 5 çalışan çoğu kişinin kendine ayıracak vakti bile olmuyor, ilgi alanı değilse bilmemeleri çok normal. Hoş benim de bilgisayar bilgim var ama cep telefonlarında zır cahilim, iPhone dışında hepsi bana aynı geliyor.

Herkes her şeyi bilemez dostum, kendi alanında profesör bile olsan farklı bir alamda hiç bilgin olmayabilir gayet doğal. En azından mantıklı bir sorgulama yapıyor.

Konuya dönecek olursak kesinlikle alinmaz bu sistem bu fiyata hatta bu sistem alinmaz. Dragos, İzoly, Turbox isimlerini görünce o sisteme beş kuruş verilmez. Yakın tarihli açılmış konularda gezinerek veya yeni öneri konusu açarak daha güzel sistemleri daha ucuza bulabilirsiniz.

Sabah 8 akşam 5 çalışan çoğu kişinin kendine ayıracak vakti bile olmuyor, ilgi alanı değilse bilmemeleri çok normal. Hoş benim de bilgisayar bilgim var ama cep telefonlarında zır cahilim, iPhone dışında hepsi bana aynı geliyor.
Maalesef yeni öğrenmeye başladığım bir konu. zaman bulamıyorum çalışıyorum.

Maalesef yeni öğrenmeye başladığım bir konu. zaman bulamıyorum çalışıyorum
Herkes her şeyi bilemez dostum, kendi alanında profesör bile olsan farklı bir alamda hiç bilgin olmayabilir gayet doğal. En azından mantıklı bir sorgulama yapıyor.

Konuya dönecek olursak kesinlikle alinmaz bu sistem bu fiyata hatta bu sistem alinmaz. Dragos, İzoly, Turbox isimlerini görünce o sisteme beş kuruş verilmez. Yakın tarihli açılmış konularda gezinerek veya yeni öneri konusu açarak daha güzel sistemleri daha ucuza bulabi

Konuya dönecek olursak kesinlikle alinmaz bu sistem bu fiyata hatta bu sistem alinmaz. Dragos, İzoly, Turbox isimlerini görünce o sisteme beş kuruş verilmez. Yakın tarihli açılmış konularda gezinerek veya yeni öneri konusu açarak daha güzel sistemleri daha ucuza bulabilirsiniz.
Teşekkürler şimdi bakıyorum

Maalesef yeni öğrenmeye başladığım bir konu. zaman bulamıyorum çalışıyorum.

Bilgisayar olarak şunun siparişini verin direkt, fiyatı iyi. SSD'yi 1 TB seçmek iyi olur alt kısımdan. Monitörü, klavyesi, faresi kalan bütçeyle çok rahat alınır.

Bilgisayar olarak şunun siparişini verin direkt, fiyatı iyi. SSD'yi 1 TB seçmek iyi olur alt kısımdan. Monitörü, klavyesi, faresi kalan bütçeyle çok rahat alınır.

Bu bilgisayarı beğendim. Geri kalan parçaları nereden almamı tavsiye edersiniz? Hazir kasa alırsam diye soruyorum. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı