42 bin TL sistem tavsiyesi

Bütçe
42000

Rogeryuk

Hectopat
Daha fazla  
42 bin TL'ye sistem toplamayı düşünüyorum. Aşağıdaki ekran görüntüsünde bulunan sistem nasıldır? Bu fiyatta sizin başka tavsiyeleriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• vatan ss.png
    vatan ss.png
    1 MB · Görüntüleme: 65
Ekran kartını 7500F seçip, 1 TB NVME M2 SSD alabilirsin. Samsung 980 Pro falan iş görür herhalde.
Bir süredir araştırma yapıyorum ama bu fiyatlarda hem kaliteli markalara hem de kaliteli parçalara sahip bulabildiğim en fiyat performans kasa bu. Bu fiyatlara sizce daha iyisi olabilir mi? SSD seçeneklerinde 700 TL ekleyip Gigabyte Aorus 1TB 5000E'ye geçebilirim onun için işlemci düşürmeye gerek yok. Kasa seçeneklerinde Thermaltek Versa T27 ve H570 var fiyatları aynı.
Hava sirkülasyonları hakkında bir bilginiz var mı?

Bir süredir araştırma yapıyorum ama bu fiyatlarda hem kaliteli markalara hem de kaliteli parçalara sahip bulabildiğim en fiyat performans kasa bu.
Marka takıntın varsa bu sistemi alabilirsin.
Bu fiyatlara sizce daha iyisi olabilir mi?
Farklı konulara bakarsan elbette dâhâ ucuza hazır sistem tavsiyesi bulursun ama özelleştirmelerle aşağı yukarı 40 kağıdı görür.
Kasa seçeneklerinde Thermaltek Versa T27 ve H570 var fiyatları aynı.
Hava sirkülasyonları hakkında bir bilginiz var mı?
Zamanında YouTube üzerinden iki kasayı da aratmıştım ama düzgün bilgi edinemedim.
Alternatifin varsa Corsair - Cooler Master kasa falan bakarsın.

Marka takıntın varsa bu sistemi alabilirsin.

Farklı konulara bakarsan elbette dâhâ ucuza hazır sistem tavsiyesi bulursun ama özelleştirmelerle aşağı yukarı 40 kağıdı görür.

Zamanında YouTube üzerinden iki kasayı da aratmıştım ama düzgün bilgi edinemedim.
Alternatifin varsa Corsair - Cooler Master kasa falan bakarsın.
Açıkçası garanti ve servis ağı daha büyük olan markalar tercih sebebi benim için. Kasa da sadece söylediğim 2'si var aralarında bir tercih yapacağım. Desteğiniz için teşekkürler. Ayrıca bu kasaları veya sistemdeki parçalarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı