42 bin TL'ye RX 7800XT sistem alınır mı?

succuk

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Hazır sistemleri özelleştirerek bir sistem oluşturdum. 42K fiyat çıkıyor. Eksik ya da şöylesi daha iyi olur dediğiniz tavsiyeleri bekliyorum.

AMD Ryzen 5 7600 işlemci.
Gigabyte B650M anakart.
Gigabyte Radeon RX 7800 XT Gaming OC 16 GB GDDR6 256 bit ekran kartı.
Corsair 32 GB (2x16 GB) Vengeance 6000MHz CL30 DDR5 XMP siyah Dual kit RAM.
Power Boost PB-T001bb 750W 80+ Bronze siyah mesh panel RGB ATX mid Tower kasa.
Game Booster Shield 240 Rainbow 240mm işlemci sıvı soğutucu (sistemde geliyor, limiti aştığımdan da yukarı çıkamadım.)
Kingston 1TB NV2 GEN4x4 NVMe M.2 SSD.

Hocam merhaba, buna 2 X 16 RAM, 1 TB SSD koyduğumuz senaryoda başka bir özelleştirmeye ihtiyaç var mı sizce?

Hocam merhaba, siz ne önerirsiniz?

Hocam sıvı soğutma var seçeneklerde isterseniz ekleyin 5600'den sonra hava sogutucu ya da sıvı soğutucu şart olabılıyor.

SSD 500GB, Ram 16, Anakart A serisi ve stok soğutucu. Bütçe yetmiyorken düşünülebilir ama bütçe varken Vok Trooper 4 daha mantıklı.
Hocam tavsiye için teşekkür ederim. Ekran kartı üste çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Seçilen hava soğutucu yeterli olur mu sizce?
Çok iyi bir soğutucu değil ama 7600 de ısınmayan bir işlemci olduğu için problem olmaz.
Ekran kartı modeli çöp soğutamıyor bu yüzden diğer modellere karşın aynı performansı vermiyor.
Bunu neye dayanarak söylediniz çok merak ediyorum. Çoğu model overclock'lu geldiği için performansı daha fazla olmaları normal. Buna da Overclock yaparsan aynı performansı verir.

SSD 500GB, Ram 16, Anakart A serisi ve stok soğutucu. Bütçe yetmiyorken düşünülebilir ama bütçe varken Vok Trooper 4 daha mantıklı.

Çok iyi bir soğutucu değil ama 7600 de ısınmayan bir işlemci olduğu için problem olmaz.

Bunu neye dayanarak söylediniz çok merak ediyorum. Çoğu model overclock'lu geldiği için performansı daha fazla olmaları normal. Buna da Overclock yaparsan aynı performansı verir.

Teşekkür ederim.
Alışveriş sitesi olarak, sorunsuz diyebileceğiniz bir yer var mı? Link attığınız site ile alakalı bir çok şikayet okudum.

Teşekkür ederim.
Alışveriş sitesi olarak, sorunsuz diyebileceğiniz bir yer var mı? Link attığınız site ile alakalı bir çok şikayet okudum.
Öyle bir yer yok maalesef. Her site ile ilgili illa birileri sorun yaşıyor. Ama çok düşük bir ihtimal bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı